Neler Yeni

Yardım Steam'de oyunu iade ettim ama parası geri gelmedi,nedendir?

Rikka

80+ Bronze
Papara ile aldım ve kart'a iade istedim.Sonra sabah mail geldi ve oyununuz iade edilmiştir dedi,ama papara hesabıma para gelmedi.Nedendir?Para nerede şuan?

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
gelir bir süre sonra

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
2-3 gün sonra gelir.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
Kesin gelir ama dimi?
Gelmez 5. ayım gelmiyor hala :) arkadaşlar emin konuşmuş 2. yaşağıdım olay hemde steamden ziraat bankası onu belirtiyim harcama itirazı yaptım onu yapalı da 1 ay geçti hiçbir cevap yok para gitti 50 tl geçmiş olsun ama sana gelir muhtemelen geçen bir oyun daha aldım iade ettim karta istemdim steam cüzdanına istedim 5 dk sonra geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Melih Arda Sönmez
ne 7 günü kardeşim steam'de hiçmi vakit geçirmediniz iade ettigin saatin ertesi günü aynı saate gelir 24 saatte yani

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Gelmez 5. ayım gelmiyor hala :) arkadaşlar emin konuşmuş 2. yaşağıdım olay hemde steamden ziraat bankası onu belirtiyim harcama itirazı yaptım onu yapalı da 1 ay geçti hiçbir cevap yok para gitti 50 TL geçmiş olsun ama sana gelir muhtemelen geçen bir oyun daha aldım iade ettim karta istemdim steam cüzdanına istedim 5 dk sonra geldi.
Harcama itirazı et incelenir iaden gelir
Ben hiç böyle bir durum yaşamadım iadelerim geldi hep ama bu şekilde iadeni alacağına %90 ihtimal veririm

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
Harcama itirazı et incelenir iaden gelir
Ben hiç böyle bir durum yaşamadım iadelerim geldi hep ama bu şekilde iadeni alacağına %90 ihtimal veririm
onuda yaptım hemde çok detaylı ve güzel bir şekilde 1 ay oldu bakalım cevap gelmezse tekrar yaparım artık 5 ay olcak gitti para.

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Dostum karta değil Steam cüzdanına geliyor iade daha geçen gün oyun iade ettim

Top Bottom