7 gün içinde para elinize ulaşır.
gelir bir süre sonra
Kesin gelir ama dimi?2-3 gün sonra gelir.
evetKesin gelir ama dimi?
evet. gelmemesi %0.001 ihtimal. gelmese bile steam ya da papara ile iletişime geçersin hallederler.Kesin gelir ama dimi?
Gelir. İçinizi ferah tutun.Kesin gelir ama dimi?
Gelmez 5. ayım gelmiyor hala arkadaşlar emin konuşmuş 2. yaşağıdım olay hemde steamden ziraat bankası onu belirtiyim harcama itirazı yaptım onu yapalı da 1 ay geçti hiçbir cevap yok para gitti 50 tl geçmiş olsun ama sana gelir muhtemelen geçen bir oyun daha aldım iade ettim karta istemdim steam cüzdanına istedim 5 dk sonra geldi.Kesin gelir ama dimi?
Harcama itirazı et incelenir iaden gelirGelmez 5. ayım gelmiyor hala arkadaşlar emin konuşmuş 2. yaşağıdım olay hemde steamden ziraat bankası onu belirtiyim harcama itirazı yaptım onu yapalı da 1 ay geçti hiçbir cevap yok para gitti 50 TL geçmiş olsun ama sana gelir muhtemelen geçen bir oyun daha aldım iade ettim karta istemdim steam cüzdanına istedim 5 dk sonra geldi.
onuda yaptım hemde çok detaylı ve güzel bir şekilde 1 ay oldu bakalım cevap gelmezse tekrar yaparım artık 5 ay olcak gitti para.Harcama itirazı et incelenir iaden gelir
Ben hiç böyle bir durum yaşamadım iadelerim geldi hep ama bu şekilde iadeni alacağına %90 ihtimal veririm