Steamden 10 Dolara Oyun Önerisi

Reaksiyon skoru
20
Merhaba bu aralar zombi türüne sardım ve biraz da One armed robber, muck veya l4D2, Back 4 Blood oynuyorum o yüzden şöyle güzel oyunlar arıyorum şöyle L4D2 tarzı veya One armed robber tarzı ücretsiz ücretli fark etmez bütçem 10 dolar Steam'den olsun diğer dediğim Kinguin, kabasakal sitelerinde önermeseniz güzel olur bir de Epic Games önermeyin depolama ve sistem sorunum yok sevdiğim oyun türleri altta.

Sevdiğim oyun türleri: Zombi, macera, aksiyon, korku, açık dünya, kıyamet sonrası, savaş, soygun, parkur, / ve Astroneer gibi oyun tarzları severim.

L4D2 tarzı veya Back 4 Blood, muck, One armed robber tarzı olsa iyi olur bir de tek oyun almayacağım şöyle 2-3 oyun yeter şu an aklımda One armed robber harita alasım var sizce alınır mı? Yoksa sepetmi dizmeliyim bu arada şöyle Witcher 3, Dead by Daylight tarzı önermeseniz iyi olur fazla hikaye sevmiyorum bu aralar böyle atölyeden mod indirmesi olsun veya başka sitelerde olabilir mesela örnek vereyim curse Forge, modrinth App, thunderstore mod Manager tarzıda mod yükleme yeri olabilir bu arada önerilerinizi bekliyorum iyi günler iyi sosyaller.

Geri