Ben iade etmezdim. Steam her şeyiyle daha iyi bir platform.Epic gamesdeki 60 TL kupon ile 189 TL oluyor steam den almıştım şuan iade hakkına sahibim ne yapmalıyım ?
Aynı oyun bunun platformla ne alakası varBen iade etmezdim. Steam her şeyiyle daha iyi bir platform.
İADE ETME! gerek yok kankamEpic gamesdeki 60 TL kupon ile 189 TL oluyor steam den almıştım şuan iade hakkına sahibim ne yapmalıyım ?
Yav arkadaş profili falan daha iyi uzatmaya gerek yok benceAynı oyun bunun platformla ne alakası var
60 tllik kuponunu başka bir oyunda kullan bence, ben iade etmezdimEpic gamesdeki 60 TL kupon ile 189 TL oluyor steam den almıştım şuan iade hakkına sahibim ne yapmalıyım ?
Sırf profilimde "Favori oyun Cyberpunk 2077" yazsın diye iade etmezdim.Aynı oyun bunun platformla ne alakası var
Knka iade etme yoksa bi 189TL Daha Bayılcan Steamdeki Paranda öyle Kalıcak Tabi Oyun almayacaksanEpic gamesdeki 60 TL kupon ile 189 TL oluyor steam den almıştım şuan iade hakkına sahibim ne yapmalıyım ?
Çok Mantıksız Favori oyunum cyberpunk olarak gözükse ne olur bu bir, birde steamdeki cyberpunk ile epicdeki cyberpunk aynı aga neyin kafasını yaşıyon + birde epic games sorunlu değil DİREK CYBERPUNK Sorunlu Bir OyunSırf profilimde "Favori oyun Cyberpunk 2077" yazsın diye iade etmezdim.
Epic'in her şeyi sorunlu.
Eder2saat oynamayı geçtiyse iade edemessin.![]()
ilk iade et kartına para gelsin öyle epic al yoksa epic alma paran yanmasın boşunaEpic gamesdeki 60 TL kupon ile 189 TL oluyor steam den almıştım şuan iade hakkına sahibim ne yapmalıyım
steam fanboyuBen iade etmezdim. Steam her şeyiyle daha iyi bir platform.
bencede epic games steam den sonraki en iyi store ve launcher bence iade etsin edebiliyorsa 60 tl az paramı hocam?Knka iade etme yoksa bi 189TL Daha Bayılcan Steamdeki Paranda öyle Kalıcak Tabi Oyun almayacaksan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok Mantıksız Favori oyunum cyberpunk olarak gözükse ne olur bu bir, birde steamdeki cyberpunk ile epicdeki cyberpunk aynı aga neyin kafasını yaşıyon + birde epic games sorunlu değil DİREK CYBERPUNK Sorunlu Bir Oyun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eder