Neler Yeni

Yardım Steam'den aldığım Cyberpunk 2077'yi iade etmeli miyim?

EMGRANDO

80+ Bronze
Epic gamesdeki 60 tl kupon ile 189 tl oluyor steam den almıştım şuan iade hakkına sahibim ne yapmalıyım ?

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Deniz Çelik
Epic gamesdeki 60 TL kupon ile 189 TL oluyor steam den almıştım şuan iade hakkına sahibim ne yapmalıyım ?
60 tllik kuponunu başka bir oyunda kullan bence, ben iade etmezdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
Epic gamesdeki 60 TL kupon ile 189 TL oluyor steam den almıştım şuan iade hakkına sahibim ne yapmalıyım ?
Knka iade etme yoksa bi 189TL Daha Bayılcan Steamdeki Paranda öyle Kalıcak Tabi Oyun almayacaksan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sırf profilimde "Favori oyun Cyberpunk 2077" yazsın diye iade etmezdim.
Epic'in her şeyi sorunlu.
Çok Mantıksız Favori oyunum cyberpunk olarak gözükse ne olur bu bir, birde steamdeki cyberpunk ile epicdeki cyberpunk aynı aga neyin kafasını yaşıyon + birde epic games sorunlu değil DİREK CYBERPUNK Sorunlu Bir Oyun

2saat oynamayı geçtiyse iade edemessin. :(
Eder

Son düzenleme:

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Hüseyin Şen
Epic gamesdeki 60 TL kupon ile 189 TL oluyor steam den almıştım şuan iade hakkına sahibim ne yapmalıyım
ilk iade et kartına para gelsin öyle epic al yoksa epic alma paran yanmasın boşuna

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Knka iade etme yoksa bi 189TL Daha Bayılcan Steamdeki Paranda öyle Kalıcak Tabi Oyun almayacaksan

Çok Mantıksız Favori oyunum cyberpunk olarak gözükse ne olur bu bir, birde steamdeki cyberpunk ile epicdeki cyberpunk aynı aga neyin kafasını yaşıyon + birde epic games sorunlu değil DİREK CYBERPUNK Sorunlu Bir Oyun

Eder
bencede epic games steam den sonraki en iyi store ve launcher bence iade etsin edebiliyorsa 60 tl az paramı hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,548
Üyeler
168,458
Son üye
PoyUraz
Top Bottom