Steam'den aldığım fifa 23 oyununu çalıştır tuşuna basmama rağmen açılmıyor

reMt

80+
Reaksiyon skoru
38
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar yılbaşı indirimlerinde aldığım EA Sports Fifa 23 oyununu steam üzerinden aldım. Oyunu ilk yüklediğimde açıldı sonrasında ise ne kadar oynaya bassamda ilk başta beni EA in kendi uygulamasına yönlendirsede bi türlü açmayı beceremedim yardımcı olursanız sevinirim

Ben 22 açmaya çalışırken de olmuyor.
Ea playden gidiyorum tıklıyorum birkaç kez,açılıyor

Ben 22 açmaya çalışırken de olmuyor.
Ea playden gidiyorum tıklıyorum birkaç kez,açılıyor
ben birden fazla kez denedim ama olmuyor. Bazı sorun çözüm videoları izledim ama origin yükleyin diyorlar tek sıkıntı originin piyasadan kaldırılması

Program ekle veya kaldır kısmından vc redist tüm paketleri silin daha sonra aşağıdaki linkten indirip kurun pc yi yeniden başlatın.Aynı sorunu bende yaşadım bu şekilde düzelttim.

Fifa 23 oynayabilmek için uzuuuuuuuuuuuun bir süre beklemen gerekiyor ''oyna'' tuşuna bastıktan sonra. Bu en iyi bilgisayara sahip arkadaşımda da böyle orta seviye makineye sahip arkadaşımda da böyle.

Program ekle veya kaldır kısmından vc redist tüm paketleri silin daha sonra aşağıdaki linkten indirip kurun pc yi yeniden başlatın.Aynı sorunu bende yaşadım bu şekilde düzelttim.
teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

denedim ama maalesef düzelmedi

Geri