Neler Yeni

Steam'den dolandırılır mıyım?

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
neden envanteri gizli olanlar dolandırıcı oluyor hocam
Aynısı benim başıma geldi çünkü. 2019'da falandı dolandırılmıştım 300 lira. Adam beni engelledi yan hesaptan baktım envanteri direkt gizliye almış. Çoğunluüu dolandırıcı değildir de şüpheli diyelim.
Evet arkadaşın dediği gibi. İki ihtimal var ya envanteri pahalı dolandırıcılarla uğraşmak istemediğinden gizliye alır ya da kendisi dolandırıcıdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,220
İsim
a l p e r
neden envanteri gizli olanlar dolandırıcı oluyor hocam
bıcağı olup envanteri gizli olan herkes neden dolandırıcı oluyor hocam onu anlamadım ben
Kişisel soruyorum dolandırıcı falan değilsen neden envanterini gizliye alırsın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet arkadaşın dediği gibi. İki ihtimal var ya envanteri pahalı dolandırıcılarla uğraşmak istemediğinden gizliye alır ya da kendisi dolandırıcıdır.
Aynen öyle. Ya benim gibidir ya da dolandırıcıdır

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük

EsdeathSama

80+ Bronze
Karşılık vermezsen hiçbir şey olmaz merak etme

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,220
İsim
a l p e r
erkek adamın envanteri şöyle göz önunde olur https://steamcommunity.com/id/emre_kck/
aga ben bi yandan da korkuyom ama ya. bişey olur itemler çalınır ya da ban falan yeriz şansımıza. Öyle bişey olsun şerefsiziö csyi falan bırakır bilgisayarı satarım

erkek adamın envanteri şöyle göz önunde olur https://steamcommunity.com/id/emre_kck/
İlke edinmişsin sen zaten bunu😄

Don't add me if you have private inventory

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
aga ben bi yandan da korkuyom ama ya. bişey olur itemler çalınır ya da ban falan yeriz şansımıza. Öyle bişey olsun şerefsiziö csyi falan bırakır bilgisayarı satarım

İlke edinmişsin sen zaten bunu😄

Don't add me if you have private inventory
Her gün arkadaşlık isteği geliyor rastgele hesaplardan bakıyorum envanteri gizli hiç uğraşmıyorum bile. Öyle bi ilke var çünkü daha önce 2-3 defa dolandırılma dolandırma işlerine karıştığımdan dolayı en üste yazdım, uzak dursunlar

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
stickerlerden kaar ettinizmi hocam
ilk sticker işine girdiğimde 1 koyduysam 10 çekmiştim deli gibi kar yapıp bıçak aldım ama şu an envanterdeki stickerları araştırmadan rastgele aldım ve köküne kadar zarardayım

Aliyılmaz

80+ Bronze
ilk sticker işine girdiğimde 1 koyduysam 10 çekmiştim deli gibi kar yapıp bıçak aldım ama şu an envanterdeki stickerları araştırmadan rastgele aldım ve köküne kadar zarardayım
hangi stickerleri aldınız hocam merak ettim benimde 3 5 bişey var steamde boş durmasın bari

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
hangi stickerleri aldınız hocam merak ettim benimde 3 5 bişey var steamde boş durmasın bari
Tavsiye verebilecek durumda olduğumu düşünmüyorum çünkü ilk kar ettirenler de acemi şansı oldu sanırsam, onları da rastgele almıştım. Tavsiye olarak Khedi mahlaslı bir twitch yayıncısı var o bu işlerde baya tecrübeli onu takip ederek hareket ederseniz sağlıklı olacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,220
İsim
a l p e r
Tavsiye verebilecek durumda olduğumu düşünmüyorum çünkü ilk kar ettirenler de acemi şansı oldu sanırsam, onları da rastgele almıştım. Tavsiye olarak Khedi mahlaslı bir twitch yayıncısı var o bu işlerde baya tecrübeli onu takip ederek hareket ederseniz sağlıklı olacaktır
kapsullerden 10 tane falan pariltili cikarmistim 4-5 liraya sattim. kesin onlar degerlenir bende 5 liraya satan kafami derim

Aliyılmaz

80+ Bronze
yok hocam meraktan soruyorum ne kadar kaar ettiniz

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Efe Kırmaz
bir süre gizliye al ondan sonra geri aç istersen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,599
Üyeler
163,853
Son üye
MytronX
Top Bottom