Neler Yeni

Steam'den Sonra EA App de Dolara Geçti

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Alkan Köroğlu
fc24 için ea play pro alıyordum şimdi oyun oynamakta lüks oldu

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Cehennemi biz mi yaşayacaz yoksa onlar kendileri mi yaşayacak :) dediğin kadar varsa kimse yüzüne bakmaz EAnın ve oyun satışı yapamaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beni en çok etkileyen şey valorant point zamları :( önceden 1300tlye 11250vp gelirken şimdi 7000vp geliyor.
Çok şükür 1,5 yıldır valo batağında değilim.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Allah'tan BF1 'i zamanında almışım. Daha oynamadım bile ama iyi ki almışım.
20 lira hiçbir şey. Oynadığım en iyi online oyun. Hikaye modu da diğer oyunlara göre biraz farklı ama çok iyi sinematiklere savaş hissine sahip.

Can...

80+ Platinum
  • Beğen

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
20 lira hiçbir şey. Oynadığım en iyi online oyun. Hikaye modu da diğer oyunlara göre biraz farklı ama çok iyi sinematiklere savaş hissine sahip.
Ya ben 50 küsür liraya aldım. O zaman almasam mı ya diyordum çünkü bende oynayamayacağım oyunu almamalıyım gibi bir fikir vardı. Ama alayım ileride oynarım dedim. Bu aralar oynamayı düşünüyorum, şu an iyi ki almışım dedim.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Ya ben 50 küsür liraya aldım. O zaman almasam mı ya diyordum çünkü bende oynayamayacağım oyunu almamalıyım gibi bir fikir vardı. Ama alayım ileride oynarım dedim. Bu aralar oynamayı düşünüyorum, şu an iyi ki almışım dedim.
Ben de 2021 sonuna doğru almıştım. Hikayesini bitirip online geçmiştim. İlk başlarda pek bir silahın yok ama işin iyi tarafı bf5 gibi P2W yok. Tamamen oynayarak elde ediyorsun silahları. Genelde belli bir rütbeye gelince veya belli görevleri yaptıkça silahları açıyorsun veya oynadıkça kazandığın Savaş Tahvilleri ile. Bazı silahların çok absürt derecede zor görevleri var onun dışında iyi bir sistem. Evet hile var ama çok sayıda klan var oyunda. Klanların da genelde birden çok sunucuları oluyor. Aktif admin de bulunduğundan hileler direk banlanıyor. Bf5'te kalıcı sunucu açamıyorsun o yüzden sürekli karşına hile çıkıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
İsrafil Bedir
CS2'de seçkin varsa haftada 2-3 saat oynayarak garanti 1 dolar kazanabilirsin. Çok fazla oynarsan FACEIT üzerinden de para kazanabiliyorsun.
Şu faceit olayını çözemedim uzun zamandır CS oynuyorum artıları eksileri ney acaba

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Top Bottom