Bende öyle yaptım iptal edeceğim sanırım. Sırf Play pro var diye geçen indirimden de oyun almadımfc24 için ea play pro alıyordum şimdi oyun oynamakta lüks oldu
Çok şükür 1,5 yıldır valo batağında değilim.Cehennemi biz mi yaşayacaz yoksa onlar kendileri mi yaşayacak dediğin kadar varsa kimse yüzüne bakmaz EAnın ve oyun satışı yapamaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beni en çok etkileyen şey valorant point zamları önceden 1300tlye 11250vp gelirken şimdi 7000vp geliyor.
aynı şekilde ben deBende öyle yaptım iptal edeceğim sanırım. Sırf Play pro var diye geçen indirimden de oyun almadım
20 lira hiçbir şey. Oynadığım en iyi online oyun. Hikaye modu da diğer oyunlara göre biraz farklı ama çok iyi sinematiklere savaş hissine sahip.Allah'tan BF1 'i zamanında almışım. Daha oynamadım bile ama iyi ki almışım.
Ea den keşke bir kaç oyun daha alsaydım bf serisini aldım bir kaç oyun daha alacaktım bu haber derinden üzdü teşekkürler gençlere her yönden engel koydukları için.Geçmiş olsun. Birkaç hafta önce 20 lira gibi bir fiyata Battlefield 1 alınabiliyordu.
Kaynak:
Ya ben 50 küsür liraya aldım. O zaman almasam mı ya diyordum çünkü bende oynayamayacağım oyunu almamalıyım gibi bir fikir vardı. Ama alayım ileride oynarım dedim. Bu aralar oynamayı düşünüyorum, şu an iyi ki almışım dedim.20 lira hiçbir şey. Oynadığım en iyi online oyun. Hikaye modu da diğer oyunlara göre biraz farklı ama çok iyi sinematiklere savaş hissine sahip.
Ben de 2021 sonuna doğru almıştım. Hikayesini bitirip online geçmiştim. İlk başlarda pek bir silahın yok ama işin iyi tarafı bf5 gibi P2W yok. Tamamen oynayarak elde ediyorsun silahları. Genelde belli bir rütbeye gelince veya belli görevleri yaptıkça silahları açıyorsun veya oynadıkça kazandığın Savaş Tahvilleri ile. Bazı silahların çok absürt derecede zor görevleri var onun dışında iyi bir sistem. Evet hile var ama çok sayıda klan var oyunda. Klanların da genelde birden çok sunucuları oluyor. Aktif admin de bulunduğundan hileler direk banlanıyor. Bf5'te kalıcı sunucu açamıyorsun o yüzden sürekli karşına hile çıkıyor.Ya ben 50 küsür liraya aldım. O zaman almasam mı ya diyordum çünkü bende oynayamayacağım oyunu almamalıyım gibi bir fikir vardı. Ama alayım ileride oynarım dedim. Bu aralar oynamayı düşünüyorum, şu an iyi ki almışım dedim.
Şu faceit olayını çözemedim uzun zamandır CS oynuyorum artıları eksileri ney acabaCS2'de seçkin varsa haftada 2-3 saat oynayarak garanti 1 dolar kazanabilirsin. Çok fazla oynarsan FACEIT üzerinden de para kazanabiliyorsun.