Yardım Steame bağlı rockstar social club hesabımı unuttum

Reaksiyon skoru
130
merhaba arkadaşlar
steam hesabıma bağlı olan social clup hesabımı unuttum. rdr 2 gta 5 gibi bir sürü oyun var oynayamıyorum ne yaptıysam sıfırlayamadım ticket dahi attım :( ne yapmam lazım

merhaba arkadaşlar
steam hesabıma bağlı olan social clup hesabımı unuttum. rdr 2 gta 5 gibi bir sürü oyun var oynayamıyorum ne yaptıysam sıfırlayamadım ticket dahi attım :( ne yapmam lazım
işin zor biraz en olmadık hesabı unutmuşun :(

Senin ste
merhaba arkadaşlar
Senin steam hesabının mantık olarak bir e-posta adresine bağlı olması lazım rockstar games launcher de şifremi unuttum kısmından size steam hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresine bir link göndermeleri lazım ben bir kere unutmuştum öyle düzeltmiştim bir dene bakalım

Senin ste

Senin steam hesabının mantık olarak bir e-posta adresine bağlı olması lazım rockstar games launcher de şifremi unuttum kısmından size steam hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresine bir link göndermeleri lazım ben bir kere unutmuştum öyle düzeltmiştim bir dene bakalım
steam mail ile social club mailleri farklıydı. şifremi unuttum yaptıgım zaman mail adresi istiyor :(

daha evvel bende yasamistim, bosta olan bir e-postami kullanarak social club hesabımı alabilmistim.

Benimde öyle olmuştu bi ara ticket atarak sorunu çözmüştüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,094,225
Üyeler
173,941
Son üye
burak1903
Geri