Yardım Steame bağlı rockstar social club hesabımı unuttum

Reaksiyon skoru
130
merhaba arkadaşlar
steam hesabıma bağlı olan social clup hesabımı unuttum. rdr 2 gta 5 gibi bir sürü oyun var oynayamıyorum ne yaptıysam sıfırlayamadım ticket dahi attım :( ne yapmam lazım

merhaba arkadaşlar
steam hesabıma bağlı olan social clup hesabımı unuttum. rdr 2 gta 5 gibi bir sürü oyun var oynayamıyorum ne yaptıysam sıfırlayamadım ticket dahi attım :( ne yapmam lazım
işin zor biraz en olmadık hesabı unutmuşun :(

Senin ste
merhaba arkadaşlar
Senin steam hesabının mantık olarak bir e-posta adresine bağlı olması lazım rockstar games launcher de şifremi unuttum kısmından size steam hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresine bir link göndermeleri lazım ben bir kere unutmuştum öyle düzeltmiştim bir dene bakalım

Senin ste

Senin steam hesabının mantık olarak bir e-posta adresine bağlı olması lazım rockstar games launcher de şifremi unuttum kısmından size steam hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresine bir link göndermeleri lazım ben bir kere unutmuştum öyle düzeltmiştim bir dene bakalım
steam mail ile social club mailleri farklıydı. şifremi unuttum yaptıgım zaman mail adresi istiyor :(

daha evvel bende yasamistim, bosta olan bir e-postami kullanarak social club hesabımı alabilmistim.

Benimde öyle olmuştu bi ara ticket atarak sorunu çözmüştüm

Geri