Neler Yeni

Rehber Steame Para Yüklemesi Yaparken Nasıl Kazanç Edilir?

Davut P.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Davut Pirinç
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları , Oyun cihazları , Oyuncu aksesuarları , Telefon ve dahası .
Instagram
davutt.p
Steam
steamcommunity.com/id/davuttp
Twitter
Dp96804964
Facebook
Davut
Discord
𝔻avut P.#8098
Reddit
DavutP57
Skinler takas yoluyla iletiliyor sanırım ondan sonra bir ya da iki hafta pazar banı oluyor muydu acaba? :unsure:
Takasla hiç uğraşmadığım için bilmiyorum...
Hayır , sadece takas engeli oluyor 1 Hafta boyunca . Dilediğin zaman satabilirsin .

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Karttan karta değişir. Ben İninal kullanıyorum. %0 komisyon.

Bu soruyu tam anlamadım. :)

Burayı da anlamadım. Nerden kesim yapabilir? :)

Şöyle kısaca mantığı söyleyeyim. "Ucuz skin alıp Steam'de pahalıya satmak." Burda sadece Bynogame a bakiye yüklerken komisyon alabilir. Onun dışında skini ne kadarsa o kadar para verip alıyosun. 1 saat içinde sana takas teklifi geliyor. Skini aldıktan sonra steam pazarında satıyorsun. Bir de burda kesiyorlar. (Rehberde de yazmıştım " NOT: Bynogame den skini alırken steamdeki kar durumuna bakmayı unutmayıın. Kar edeceğim diye zarar etmeyin." diye yazmıştım.) :)
Anladım dostum. Skinleri inceliyorum, skinler ne kadar pahalı oluyorsa kar oranı o kadar yüksek oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Ticarete bak be. Yarın gel Ticaret Bakanı olarak işe başla.

-Yec

80+ Bronze
Bu konu kesinlikle illegal bir para kazanma şekli değildir. Yapacağımız her şey yasaldır.

Bu konuda örnek üzerinden anlatacağım. 50TL miz olduğunu hayal edelim. 50TL yi steame yüklerken steamden 50TL olarak yükleyebilirsiniz. Şimdi bakalım göstereceğim yöntemle kaç lira olarak steamde göreceğiz?

1- Öncelikle 50TL mizi bynogame e yatıralım. Bakiyemizde 50TLmizin olduğunu hayal edelim.
2- Bynogamede "CS:GO Skin" kısmına giriyoruz.
3- Filtreler kısmından maks 50TL girelim.

Alıntıyı görüntüle

4- Sıralama kısmına "İndirim Oranı" sekmesine tıklıyoruz.
5- En üstteki skinlerden teker teker bakıyoruz. Örn;
Alıntıyı görüntüle
Ben buradan 50TL kullanacağımız için en baştaki MP9 ve P2000 alacağız. Bunların steamdeki fiyatları ile karşılaştıralım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
6- Gördüğünüz üzere aradaki fiyat farkı bariz. Bunları almadan önce kar etme durumumuza bakmamız gerekir. MP9 u 61 liradan, P2000i 16,25 den koyduğumuzu varsayalım ve steam pazarından satıp ne kadar aldığımıza bakalım.
MP9 için;
Alıntıyı görüntüle
53 lira buradan, P2000 için;
Alıntıyı görüntüle
14.05 lira da buradan geliyor. Toplamda 67.05 lira steame geçirmiş olduk.

Sonuç: Steame 50 lira atacakken 67,05 lira atmış olduk.

NOT: Bynogame den skini alırken steamdeki kar durumuna bakmayı unutmayıın. Kar edeceğim diye zarar etmeyin. :D

Başka bir rehberde görüşmek üzere. ZıBZıB Hasan sevgiler diler...
İyi forumlar...
Zamanında bunu AK Redline skini ile yapınca baya kar ediyordun. Bildiğim bir taktik ama yine de eline sağlık.

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
Zamanında bunu AK Redline skini ile yapınca baya kar ediyordun. Bildiğim bir taktik ama yine de eline sağlık.
Redline da görevde kullanılmış ama aşınma durumu 0,15 olan bi redlineı 100TL ye alıp Steamde 170TL ye satmıştım. Baya kar etmiştim.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: -Yec
Top Bottom