Neler Yeni

Steel Series Arctis 3 2019 Edition mu yoksa Razer BlackShark V2X mi?

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Alperen Çetin
Yaklaşık 1 aydır Arctis 3 kullanıyorum. Ben aşırı memnunum kafada çok rahat duruyor kulak veya kafa ağrıtmıyor. Bu rahatlık hususu önemli daha önce de bir çok markanın headsetini kullandım bir saatten sonra hepsi kafamı veya kulağımı ağrıtıyordu, dip ses yok, ses çok temiz. 7.1 performansı çok başarılı. Başka bir model bakmanıza gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ali
ses kartı olan bir kulaklık bak şansa bırakma işini ayrıyetten blackshark v2 ile kraken v3 e bakabilirsin bütçe yetmezse aoc gh300 bakabilirsin
Merhabalar dediğiniz ürünlere bakacağım kraken v3 konusunda şüphelerim var biraz açıklarmısınız neden Steel Series Arctis 3 e tercih etmeliyim sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

O indirimler ne zaman oluyor şu anda mevcut kod vs. var mı?

Yaklaşık 1 aydır Arctis 3 kullanıyorum. Ben aşırı memnunum kafada çok rahat duruyor kulak veya kafa ağrıtmıyor. Bu rahatlık hususu önemli daha önce de bir çok markanın headsetini kullandım bir saatten sonra hepsi kafamı veya kulağımı ağrıtıyordu, dip ses yok, ses çok temiz. 7.1 performansı çok başarılı. Başka bir model bakmanıza gerek yok
Merhabalar yazılım olayını nasıl çözdünüz ve birde bazıları mikrofondan sesim gitmiyor kulaklıktan ses gelmiyor kısık ses geliyor gibi eleştiriler yapmış neden oluyor bu sorun bir fikriniz varmı laptop modelimi belirttim ses kartım destekler mi? Üründen biraz bahseder misiniz rica etsem.

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
kraken v3 güncel cihaz ses kalitesi daha yüksek arctis 3 geri de kalmış bir cihaz güncele yatırım yapmak daha mantıklı kraken v3 de ses kartı da olduğundan şansa bırakmazsın işini mic ayarını kendin yaparsın vesaire vesaire techopatın incelemesi olması lazım yakın tarihte bakabilirsin ona

kırmızışarapp

80+ Silver
Merhabalar dediğiniz ürünlere bakacağım kraken v3 konusunda şüphelerim var biraz açıklarmısınız neden Steel Series Arctis 3 e tercih etmeliyim sizce?

O indirimler ne zaman oluyor şu anda mevcut kod vs. var mı?

Merhabalar yazılım olayını nasıl çözdünüz ve birde bazıları mikrofondan sesim gitmiyor kulaklıktan ses gelmiyor kısık ses geliyor gibi eleştiriler yapmış neden oluyor bu sorun bir fikriniz varmı laptop modelimi belirttim ses kartım destekler mi? Üründen biraz bahseder misiniz rica etsem.
Yılbaşı indirimleri gelir tahminimce amazona. Amazonda baya iniyor fiyatlar. Listeye ekleyin haber verir indirim olunca.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ali
kraken v3 güncel cihaz ses kalitesi daha yüksek arctis 3 geri de kalmış bir cihaz güncele yatırım yapmak daha mantıklı kraken v3 de ses kartı da olduğundan şansa bırakmazsın işini mic ayarını kendin yaparsın vesaire vesaire techopatın incelemesi olması lazım yakın tarihte bakabilirsin ona
buradan baktım da ama sanki steel series daha ön planda gibi duruyor şu anki ses kartım destekliyorsa ekstra masrafa girmek istemem birde dediğiniz kulaklık 1700 tl bandında sanırım max bütçe olarak 1.1 k demiştim de

Yılbaşı indirimleri gelir tahminimce amazona. Amazonda baya iniyor fiyatlar. Listeye ekleyin haber verir indirim olunca.
Anlıyorum teşekkür ederim stoklara yetişememe gibi bir sorun olmaz değil mi? Yıl başında herkes çöktüğü için pirince giderken elimdeki bulgurdan da olmak istemem malüm asgari ücrete de zam geliyor fiyatlar uçabilir her an.

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
buradan baktım da ama sanki steel series daha ön planda gibi duruyor şu anki ses kartım destekliyorsa ekstra masrafa girmek istemem birde dediğiniz kulaklık 1700 TL bandında sanırım max bütçe olarak 1.1 k demiştim de

Anlıyorum teşekkür ederim stoklara yetişememe gibi bir sorun olmaz değil mi? Yıl başında herkes çöktüğü için pirince giderken elimdeki bulgurdan da olmak istemem malüm asgari ücrete de zam geliyor fiyatlar uçabilir her an.
1300 bandında

Aaahmt

80+ Silver
Bende de arctic 3 var fakat yankı yapıyor sizde de mecvut mu?
Ayrıca 7.1i nereden aktif edebilirim?

Eness0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Enes Cansev
Ses kartı olaylarından haberdar olan arkadaşlar ilgilenirse sevinirim ona göre almak istiyorum sorun yaşamamak için.
Arkadaşlar başlıktaki iki model arasında sürekli gidip geliyorum yardımcı olabilir misiniz acaba? Bütçemi belirttim lütfen aşmayacak şekilde yorum yaparsanız sevinirim müzik dinlerken , sesli görüşmelerde mikrofonu iyi olan dip ses vermeyen ve uzun ömürlü olan anakartımın besleyebileceği olan bir kulaklık arıyorum bilgisayarım Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H sanırım altta da detaylı yazdım zaten uyumlu bir kulaklık ve düzgün mikrofonlu kulağımı rahatsız etmeyecek bir şeyler arıyorum en azından 2 sene götürse yeter.

Lenovo Legion 5 Pro 82JQ00GMTX Ryzen 7 5800H 32 GB 1 TB SSD RTX3070 16" Notebook​

Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H​

arctis 3 kullanıyorum konfor rahatlık olarak gayet iyi ama mikrofon cokta iyi degil

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
buradan baktım da ama sanki steel series daha ön planda gibi duruyor şu anki ses kartım destekliyorsa ekstra masrafa girmek istemem birde dediğiniz kulaklık 1700 TL bandında sanırım max bütçe olarak 1.1 k demiştim de

ikisi arasında ses kalitesi sürücü ve mikrofon farkı var standart oyun için kullanacaksan en ucuzu hangisiyse alabilirsin arctis in kablosu uzundu bide herhal tam hatırlamıyorum

Eness0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Enes Cansev
Bende de arctic 3 var fakat yankı yapıyor sizde de mecvut mu?
Ayrıca 7.1i nereden aktif edebilirim?
1670937714177.png

buradan edebilirsiniz diye biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ali
1300 bandında
Çok teşekkürler eğer 1.3k ya çıkarsa bütçem bakacağım peki bir şey sormak istiyorum Black Shark v2x sizce Steel series Arctis 3 e tercih edilebilir mi Itopya da kulaklık standı hediyesi de varmış arctis 3 de yükseliyor sanırım fiyatı

ikisi arasında ses kalitesi sürücü ve mikrofon farkı var standart oyun için kullanacaksan en ucuzu hangisiyse alabilirsin arctis in kablosu uzundu bide herhal tam hatırlamıyorum
oyun için alacağım birde sesli konuşmak için 7.1 desteği olsa birde kulağımı ağrıtmasa yeter benim için blackshark v2x işimi görürmü diye düşünüyorum

arctis 3 kullanıyorum konfor rahatlık olarak gayet iyi ama mikrofon cokta iyi degil
Sence BlackShark V2X e yönelmem doğru olurmu? birisi 899 tl + kulaklık standı veriliyor hediye olarak diğeri de 1099 tl en ucuz olarak gördüğüm

Top Bottom