Neler Yeni

SteelSeries 1 Wireless ile ses kasılır mı?

Clomded

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
aykut elması
ben steelseries 1 wireless almayı düşünüyorum.
kulaklık stereo olarak geçiyor ama kendi içindeki çevresel ses ile ses kasabilir miyim acaba cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Ses kasabilirsin ama ben olsam kablosuz diye o kadar para vermezdim tercih senin kablosuz istiyorum diyorsan çok iyi kulaklık.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç
ben Steelseries 1 wireless almayı düşünüyorum.
kulaklık stereo olarak geçiyor ama kendi içindeki çevresel ses ile ses kasabilir miyim acaba cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Elbette içinde arctis 7 sürücüleri var ve kablosuz cidden rahatlık yatağına uzan kullan metroda kullan tuvallette kullan :)

Clomded

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
aykut elması
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses kasabilirsin ama ben olsam kablosuz diye o kadar para vermezdim tercih senin kablosuz istiyorum diyorsan çok iyi kulaklık.
evet ben kablosuz kulaklık istiyorum yardımcı olduğun için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elbette içinde arctis 7 sürücüleri var ve kablosuz cidden rahatlık yatağına uzan kullan metroda kullan tuvallette kullan :)
size de gerçekten çok teşekkür ederim ve benim telefon micro usb bir dönüştürücü alsam kullanabilir miyim yoksa jak ile mi kullanmak zorundayım acaba

T.P.G.

80+ Titanium
evet ben kablosuz kulaklık istiyorum yardımcı olduğun için teşekkürler

size de gerçekten çok teşekkür ederim ve benim telefon micro usb bir dönüştürücü alsam kullanabilir miyim yoksa jak ile mi kullanmak zorundayım acaba
Arctis 1 Wireless telefon destekli ama tam bağlantı şeklini bilmiyorum. Telefonda kullanacak olmasanız HS70 önerecektim ama telefonda kullanım söz konusuysa iyi bir tercih.

NeẊus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Berkay Gülpınar
Kullanıyorum gayet başarılı. Seste gecikme yok.

Clomded

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
aykut elması
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arctis 1 Wireless telefon destekli ama tam bağlantı şeklini bilmiyorum. Telefonda kullanacak olmasanız HS70 önerecektim ama telefonda kullanım söz konusuysa iyi bir tercih.
1 wireless in içinden çıkan kablosuz aracı type c içinden onu normal usb çevirmek için aparat çıkıyor ama ben micro usb kullanıyorum onun için sormuştum. teşekkür ederim.

Kullanıyorum gayet başarılı. Seste gecikme yok.
peki siz denediniz mi telefonda kablosuz kullanmayı tabi micro usb ise . cevap için teşekkürler

NeẊus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Berkay Gülpınar
Telefonum p20 lite type c girişi var . Kablo ile kullanırken ses daha az çıkıyor haberiniz olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,648
Üyeler
164,538
Son üye
sıraçGüler
Top Bottom