Elbette içinde arctis 7 sürücüleri var ve kablosuz cidden rahatlık yatağına uzan kullan metroda kullan tuvallette kullanben Steelseries 1 wireless almayı düşünüyorum.
kulaklık stereo olarak geçiyor ama kendi içindeki çevresel ses ile ses kasabilir miyim acaba cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
evet ben kablosuz kulaklık istiyorum yardımcı olduğun için teşekkürlerSes kasabilirsin ama ben olsam kablosuz diye o kadar para vermezdim tercih senin kablosuz istiyorum diyorsan çok iyi kulaklık.
size de gerçekten çok teşekkür ederim ve benim telefon micro usb bir dönüştürücü alsam kullanabilir miyim yoksa jak ile mi kullanmak zorundayım acabaElbette içinde arctis 7 sürücüleri var ve kablosuz cidden rahatlık yatağına uzan kullan metroda kullan tuvallette kullan
Arctis 1 Wireless telefon destekli ama tam bağlantı şeklini bilmiyorum. Telefonda kullanacak olmasanız HS70 önerecektim ama telefonda kullanım söz konusuysa iyi bir tercih.evet ben kablosuz kulaklık istiyorum yardımcı olduğun için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
size de gerçekten çok teşekkür ederim ve benim telefon micro usb bir dönüştürücü alsam kullanabilir miyim yoksa jak ile mi kullanmak zorundayım acaba
1 wireless in içinden çıkan kablosuz aracı type c içinden onu normal usb çevirmek için aparat çıkıyor ama ben micro usb kullanıyorum onun için sormuştum. teşekkür ederim.Arctis 1 Wireless telefon destekli ama tam bağlantı şeklini bilmiyorum. Telefonda kullanacak olmasanız HS70 önerecektim ama telefonda kullanım söz konusuysa iyi bir tercih.
peki siz denediniz mi telefonda kablosuz kullanmayı tabi micro usb ise . cevap için teşekkürlerKullanıyorum gayet başarılı. Seste gecikme yok.
o kadar sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum ya teşekkür ederimTelefonum p20 lite type c girişi var . Kablo ile kullanırken ses daha az çıkıyor haberiniz olsun.