Neler Yeni

Çözüldü✓ Steelseries Apex 5 VS MSI Vigor GK50 Low Profil

Thraen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emre
Bütçe
1100
Razer Ornata Chroma V2: Kol destek yastığı var test ettim itopyada baya güzel yumuşacık , ses açma kapatma tekerleğide var ancak Mekanik değil bu yüzden almaktan vazgeçtim

MSI Vigor GK50 Low Profil: Beyaz Switch'li Mekanik bir klavye çok beğendim basması çok güzel ve tuşları kısa etekli rgbler baya yayılıyor ancak ne kol destek yastığı var ne de ses tekerleği var böyle bir klavyede en azından tekerlek olmasını beklerdim. Evet fiyatına göre belki yastık fazla bir şey olabilir ancak tekerlek ne kadar maliyetli olabilir ki alttarafı bi tekerleği koymuyorlar sadece tekerlek olsaydı direk alıcaktım yastık şart değil

MSI Vigor u almayı düşünüyorum ancak kol desteği olmasa bile en azından tekerlek olmasını çok istiyordum. Sizce 1000tl'ye böyle bir klavye gayet iyi mi?
Eğer aynı kalitede 1000tl civarında hem tekerlek ve yastıklı (yastık şart değil) mekanik bir klavye varsa önerir misiniz

Thraen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle bir klavye daha var
USB çoklayıcı, yastık, tekerlek hepsi var ancak bunun basımı hissiyetı sesi nasıl hiç denemedim vigor elime tam oturmuştu peki bu nasıl?

PixDraw

80+ Bronze
USB çoklayıcı, yastık, tekerlek hepsi var ancak bunun basımı hissiyetı sesi nasıl hiç denemedim vigor elime tam oturmuştu peki bu nasıl?

Red sw bir süredir kullanıyorum forumda epey kişi aynı modeli kullanıyor yastığı çok güzel blue olduğundan bunun sesi daha fazla ama switchleri ideal

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
nk

50 tl daha ucuza satıcının direk kendi sitesinden

Thraen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emre
Vigor gk50 yi denedim elime güzel oturdu ctrl'ye felan rahat ulaşabiliyorum bazı klavyelerde tuşlar birbirine uzak olduğundan zor yazıyorum ondan dolayı vigor u çok beğendim beyaz kailh switch ilk defa denedim red ile mavi arası bişey baya güzel ses olsun basma hissi olsun anlık basabiliyosun tuşlara hızlı baya.
Ama birde herkesin övdüğü XPG summoner var Cherry mx switchli hem yastık hem tekerleği var ama işte denemedim ve elime oturur oturmaz bilemiyorum alırsam blue switch alırım

Çok kararsız kaldım msi vigor mu xpg summoner mı? :(

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
nk
Vigor gk50 yi denedim elime güzel oturdu ctrl'ye felan rahat ulaşabiliyorum bazı klavyelerde tuşlar birbirine uzak olduğundan zor yazıyorum ondan dolayı vigor u çok beğendim beyaz kailh switch ilk defa denedim red ile mavi arası bişey baya güzel ses olsun basma hissi olsun anlık basabiliyosun tuşlara hızlı baya.
Ama birde herkesin övdüğü XPG summoner var Cherry mx switchli hem yastık hem tekerleği var ama işte denemedim ve elime oturur oturmaz bilemiyorum alırsam blue switch alırım

GK50 kullandım güzel kaliteli malzemesi var premium hissettiriyor
ama XPG de yastık tekerlek + usb girişi olayı bayağı cezbedici

PixDraw

80+ Bronze

Vigor low profil basışı xpg göre çok farklı onun narin yumuşak diğerleri ona göre sert kalıyor ve tuş kesimleri farklı

Thraen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emre
GK50 kullandım güzel kaliteli malzemesi var premium hissettiriyor
ama XPG de yastık tekerlek + usb girişi olayı bayağı cezbedici
evet sorunda bu zaten napayım bilemedim :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vigor low profil basışı xpg göre çok farklı onun narin yumuşak diğerleri ona göre sert kalıyor ve tuş kesimleri farklı
vigor yumuşak basışlı değil mi? xpg ona göre basımı zor galiba sanırım vigoru alıcam gibi
ayriyeten vigor'u amazondan alırsam 6ay taksit avantajım var

PixDraw

80+ Bronze
evet sorunda bu zaten napayım bilemedim :(

vigor yumuşak basışlı değil mi? xpg ona göre basımı zor galiba sanırım vigoru alıcam gibi
ayriyeten vigor'u amazondan alırsam 6ay taksit avantajım var
Aynen ikisini de kullandım vigor epey narin ve parmakları hiç yormuyor üflüyor gibiydim ama klasikten şaşmadığım için xpg aldım :D

Özellikle bunda kullanış ve isteğiniz önemli benim için bilek desteği ve ses tekerleği şart bazen fn vs. tuşlarla uğraşamıyorum

Thraen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emre
bugün tekrar itopya ya gidip bakıcam xpg summoner var mı diye yoksa bile xpg farklı bi klavyesine bakıcam ancak yüksek ihtimal vigor gk50 yi tercih edicem benim için basımı yumuşak olması önemli evet diğer özellikleride olsa iyiydi ancak yapacak bir şey yok

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
başlıkta konuşulan tüm klavyeler kötü

Top Bottom