Neler Yeni

Steelseries arctis 1 alınır mı 450 tl ye ?

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
Herkese iyi geceler diliyorum öncelikle 500 tl bütçem var ve biraz kulaklık araştırması yaptım ve sterlseries arctis 1 buldum ve almayı düşünüyorum sizce alınır mı CS:GO oynuyorum çoğunlukla beni pişman eder mi? yardımcı olursanız sevinirim kulaklığı kullanıp tecrübe arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,248
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Herkese iyi geceler diliyorum öncelikle 500 TL bütçem var ve biraz kulaklık araştırması yaptım ve sterlseries arctis 1 buldum ve almayı düşünüyorum sizce alınır mı CS:GO oynuyorum çoğunlukla beni pişman eder mi? yardımcı olursanız sevinirim kulaklığı kullanıp tecrübe arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler
Oyun için iyi değil diye biliyorum ,. İyidir tabi de dahs iyileri vardı

Ana kullanım şekli oyun için üretilmedi ama üzceğini düşünmüyorum bimden zamanında alanlar pişman olmamıştı

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
499 a arctis3 aldım amazondab geçen hafta cumartesi yani 3 4 gün önce tekrar o fiyatlara düşer mi bilmiyorum

Şuan 550 tl amazonda hâla çalışıyor mu bilmiyorum ama sanırım telefonbuygulamasından mapp30 kodu ile 30 tl indirim sağlıyor ayrıca beğenmezsen amazona iade edebiliyorsun satıcısı amazonnsa

Juiclair0

80+ Silver
Herkese iyi geceler diliyorum öncelikle 500 TL bütçem var ve biraz kulaklık araştırması yaptım ve sterlseries arctis 1 buldum ve almayı düşünüyorum sizce alınır mı CS:GO oynuyorum çoğunlukla beni pişman eder mi? yardımcı olursanız sevinirim kulaklığı kullanıp tecrübe arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler
Alınır.

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cevaplarınız için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR