Ayni durumdayim hocam ne yaptin sen aldin miyıl 2022 ve steelseries arctis 3 2019 edition alınır mı yoksa bu fiyat bandında daha iyisi alınır mı ? mümkünse daha düşük fiyat bandındaki kulaklıkları önerirseniz sevinirim
Ayni durumdayim hocam ne yaptin sen aldin mi
yıl 2022 ve steelseries arctis 3 2019 edition alınır mı yoksa bu fiyat bandında daha iyisi alınır mı ? mümkünse daha düşük fiyat bandındaki kulaklıkları önerirseniz sevinirim
blackshark v2xyıl 2022 ve steelseries arctis 3 2019 edition alınır mı yoksa bu fiyat bandında daha iyisi alınır mı ? mümkünse daha düşük fiyat bandındaki kulaklıkları önerirseniz sevinirim
Hocam hic 1000tl ye dusecek gibi durmuyorHocam ikinizde arctis 5 bakın acil satılık sıkışanlar falan oluyor 1000 TL'ye. Öneririm bu arada çok şık ve ses yönünden mükemmel bi kulaklık. Gece saatlerinde youtubeden videoyu %4 izliyorum kulaklık youtube full windows ses %4 siz düşünün.
2. el yakala diyorum zaten. Birisi almış sıfır sıkıntısı çıkmış garantiye yollamış, Steelserieste sıfır ürün göndermiş öyle 900e satıyordu aldım bende. Uzun süre sahibinden letgo gibi yerlere bak çok denk geliyor.Hocam hic 1000tl ye dusecek gibi durmuyor
Birisinden almam ben 0 alirim hocam malesef2. el yakala diyorum zaten. Birisi almış sıfır sıkıntısı çıkmış garantiye yollamış, Steelserieste sıfır ürün göndermiş öyle 900e satıyordu aldım bende. Uzun süre sahibinden letgo gibi yerlere bak çok denk geliyor.
O zaman sıfır arctis 5 1400 bakabilirsiniz.Birisinden almam ben 0 alirim hocam malesef