Neler Yeni

Yardım SteelSeries Arctis 7P+ VS Razer Barracuda X

Erai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
eray
Arkadaşlar merhaba iki kulaklık arasında kaldım

İkinci el sadece 2 aylık 22 ay garantili kutulu faturalı SteelSeries Arctis 7P+ mı (3000TL)​

yoksa

Sıfır Razer Barracuda X mi (3300TL)​

Mesaj otomatik birleştirildi:

Steelseriesin sıfırı 6k bu arada

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,686
İsim
Kerem Çavuş
7P+ ile aynı olan 7X+ kullandım steelin pil süresi hariç barracuda her açıdan net şekilde daha iyi

• Beğen
Reaksiyonlar: Erai

Erai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
eray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7P+ ile aynı olan 7X+ kullandım steelin pil süresi hariç barracuda her açıdan net şekilde daha iyi
Hocam hangi konularda daha iyi çünkü sıfır fiyatlarına bakarsak steelseries iki katı ve daha üst seviye bir kulaklık gibi duruyor tek eksisi ikinci el olarak alacak olmam

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,686
İsim
Kerem Çavuş
Hocam hangi konularda daha iyi çünkü sıfır fiyatlarına bakarsak steelseries iki katı ve daha üst seviye bir kulaklık gibi duruyor tek eksisi ikinci el olarak alacak olmam
Steelin fiyatları abartılı ben geçen sene 7x+ ı 2000 TL'ye almıştım ona göre düşünmeyin , ses kasma , müzik konusunda özellikle basslarda barracuda önde , konforları aşşağı yukarı aynı ikisi de kumaş , mikrofonu barracudanın bir tık daha iyi , barracudanın tek kötü yanı malzeme kalitesi zayıf ve pil süresi steele göre düşük , yine de pil seviyesi fazlasıyla yeterli , sarı siteye bakarsanız 2.600 civarına kapalı kutu bulursunuz hatta

• Beğen
Reaksiyonlar: Erai

Erai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
eray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steelin fiyatları abartılı ben geçen sene 7x+ ı 2000 TL'ye almıştım ona göre düşünmeyin , ses kasma , müzik konusunda özellikle basslarda barracuda önde , konforları aşşağı yukarı aynı ikisi de kumaş , mikrofonu barracudanın bir tık daha iyi , barracudanın tek kötü yanı malzeme kalitesi zayıf ve pil süresi steele göre düşük , yine de pil seviyesi fazlasıyla yeterli , sarı siteye bakarsanız 2.600 civarına kapalı kutu bulursunuz hatta
teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,178
Üyeler
163,439
Son üye
cebelitarık755
Top Bottom