Neler Yeni

Steelseries Arctis Nova 1 mi Hyperx Cloud 2 mi?

stbeox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Yusuf Gugen
Arkadaşlar başlıktaki iki kulaklık arasında kaldım lütfen bana bi akıl verin

Clayz

80+ Silver
bence hyperx cloud 2 ıkısınıde medıamarkta denemıstım hyperx bana cok rahat gelıyodu acıkcası performans olarakda uzmez gayet ıyı

stbeox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Yusuf Gugen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence hyperx cloud 2 ıkısınıde medıamarkta denemıstım hyperx bana cok rahat gelıyodu acıkcası performans olarakda uzmez gayet ıyı
cloud 2 biraz eski bir model sanki, peki nova 1 hakkında rahatlık konusunda düşünceniz ne hocam

Clayz

80+ Silver
cloud 2 biraz eski bir model sanki, peki nova 1 hakkında rahatlık konusunda düşünceniz ne hocam
nova 1 bı tık bana ufak bıcımsız geldı performans olarak bana gore hyperx ıle cokta bır fark yok daha once hyperx arkadasımdan odunc almıstım bayada rahattı sesde guzeldı daha alt modelıydı hatta

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
İsim
can
hyprerx fps oyuncuları için oyuncuların isteklerini tam olarak karşılıyor amacınız ses kasmak için ise mutlu eder lakin müzik film tarzı bir beklentiniz var ise fiyatlar baya yukarı çıkıyor eski bir model olsada nova 1 giriş sınıfı oyuncu kulaklığı ben hyperx alırdım

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,856
İsim
Kerem Çavuş
Nova 1 daha rahat ama c2 daha iyi , aynı fiyatsa c2 alınır

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
nova 1 sakın almayın. cloud 2 ile karşılaştırılması bile komik. tabii ki cloud 2

Benned

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Nevzat Bahadır
cloud 2yi yıllardır kullanıyorum çok memnunum eşyalarımı genel olarak hor kullanan birisiyim yıllarca bana dayandı hala sapasağlam ablam sinirlenip yere fırlattı sadece bir parçası çıktı oda takmalıydı hem kulaklık pedi eskise veya mikrofonun bozulsa bile trendyol vb. yerlerden uygun fiyata çözebiliyorsun 4 yıldır kullanan birisi olarak kablolarda deforme söz konusu bile değil kulağımda unutup bi anda ayağı kalkıp kabloları gerdirdiğim ses kartının orda jak girişini kopartır gibi çıkarttım çok oldu ses kartına kaç kere bastım saymıyorum bile bi gün bile bir cızırtı bi sorunla karşılaşmadım bozulursa yeniden alacağım aşırı memnunum

Top Bottom