bence hyperx cloud 2 ıkısınıde medıamarkta denemıstım hyperx bana cok rahat gelıyodu acıkcası performans olarakda uzmez gayet ıyıArkadaşlar başlıktaki iki kulaklık arasında kaldım lütfen bana bi akıl verin
cloud 2 biraz eski bir model sanki, peki nova 1 hakkında rahatlık konusunda düşünceniz ne hocambence hyperx cloud 2 ıkısınıde medıamarkta denemıstım hyperx bana cok rahat gelıyodu acıkcası performans olarakda uzmez gayet ıyı
nova 1 bı tık bana ufak bıcımsız geldı performans olarak bana gore hyperx ıle cokta bır fark yok daha once hyperx arkadasımdan odunc almıstım bayada rahattı sesde guzeldı daha alt modelıydı hattacloud 2 biraz eski bir model sanki, peki nova 1 hakkında rahatlık konusunda düşünceniz ne hocam
cloud 2yi yıllardır kullanıyorum çok memnunum eşyalarımı genel olarak hor kullanan birisiyim yıllarca bana dayandı hala sapasağlam ablam sinirlenip yere fırlattı sadece bir parçası çıktı oda takmalıydı hem kulaklık pedi eskise veya mikrofonun bozulsa bile trendyol vb. yerlerden uygun fiyata çözebiliyorsun 4 yıldır kullanan birisi olarak kablolarda deforme söz konusu bile değil kulağımda unutup bi anda ayağı kalkıp kabloları gerdirdiğim ses kartının orda jak girişini kopartır gibi çıkarttım çok oldu ses kartına kaç kere bastım saymıyorum bile bi gün bile bir cızırtı bi sorunla karşılaşmadım bozulursa yeniden alacağım aşırı memnunumArkadaşlar başlıktaki iki kulaklık arasında kaldım lütfen bana bi akıl verin