Y YILDIZ_53 80+ Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 22 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Eren Yıldız Pazar, 13:37 #1 SteelSeries Engine ile kasa fanların rengi değişirmi. Fanlarım ARGB f akat SteelSeries Engine fanları görmüyor.
SteelSeries Engine ile kasa fanların rengi değişirmi. Fanlarım ARGB f akat SteelSeries Engine fanları görmüyor.
gneaui 80+ Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 176 Dahası Reaksiyon skoru 47 İsim Ahmet-A Pazar, 13:39 #2 fanları burdan kontrol edemezsin ki büyük ihtimal
Y YILDIZ_53 80+ Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 22 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Eren Yıldız Pazar, 13:41 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 sadece renk için istemiştim, çünkü gigabyte fusion rgb renkleri yanlış veriyor o yüzden signal argb indirdim o da bilgisayarı kapatırken bir tek o program kapanmaya çalışıyor yazıyor, sevmedim o programı zaten
sadece renk için istemiştim, çünkü gigabyte fusion rgb renkleri yanlış veriyor o yüzden signal argb indirdim o da bilgisayarı kapatırken bir tek o program kapanmaya çalışıyor yazıyor, sevmedim o programı zaten