edge de dikişli diye biliyorumBen olsam HyperX alırım. Dikişli en azından
ulan ben 1 haftadır forum da aktif olmaya uğraşıyorum bronz olayım diye sen kaç yılda plat oldun allah aşkına 1 yılı var ENAZBen olsam HyperX alırım. Dikişli en azından
25 nisandan bu yana işteulan ben 1 haftadır forum da aktif olmaya uğraşıyorum bronz olayım diye sen kaç yılda plat oldun allah aşkına 1 yılı var ENAZ
ciddi misin25 nisandan bu yana işte
evet. hatta golda kadar çok aktif değildim. Gold'dan plata 5000 mesaj 1 ayda yaptım.ciddi misin
şaka ben 1 haftada 200 zor atıyorrumevet. hatta golda kadar çok aktif değildim. Gold'dan plata 5000 mesaj 1 ayda yaptım.
hocam ben forumu 2-3 kere sinirlenip bıraktım bu haldeyim forum ilk açıldığındaki yığılmada herkes kastı ama biraz daha iyi olup daha fazla vakit ayıranlar çok iyi yerdelerulan ben 1 haftadır forum da aktif olmaya uğraşıyorum bronz olayım diye sen kaç yılda plat oldun allah aşkına 1 yılı var ENAZ
rütbeyi pek takma. benden çok daha rütbesiz olup daha bilgili olan insanlar var. herkesin ilgi alanı farklı. ben donanımdan ekipmandan anlarım başkası teknik sorunlardan.şaka ben 1 haftada 200 zor atıyorrum
bende ekipmandan çok teknik az ama rütbe fazla olması da iyi değil mirütbeyi pek takma. benden çok daha rütbesiz olup daha bilgili olan insanlar var. herkesin ilgi alanı farklı. ben donanımdan ekipmandan anlarım başkası teknik sorunlardan.