Steelseries Nova 7P vs Nova 5 ?

Şuan elimde 7 var konfor olarak gayet iyi bana göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olabilir hocam teşekkür ederim. Birkaç yerde danıştım çoğunluk 5 önerdi.

İşte aradaki seçimi yapabilmek asıl olay :)

kablolu c3 vardı hocam çok memnunum ondan da kablo karmaşasından kurtulamak istedim, arkadaşımda da nova 7p vardı o yüzden aklıma takıldı.
valla dostum bende depodan nova 5 ve c3 almıştım ikiside wireless ben c3 te oyunda gerçekten iyi performans aldım yoksa bende nova 5 istiyodum fikrini değiştiren biri olarak 3.yol olsun diye söyledim sadece

valla dostum bende depodan nova 5 ve c3 almıştım ikiside wireless ben c3 te oyunda gerçekten iyi performans aldım yoksa bende nova 5 istiyodum fikrini değiştiren biri olarak 3.yol olsun diye söyledim sadece
evet hocam biliyorum teşekkür ederim ilginiz için. Nova 5i kullanıyor musunuz ?

Nova 7 aynı anda çoklu platform malzeme kalitesi olarak önde kablolu kablosuz kullanım
Nova 5 şarj, mikrofon ve hafiflik olarak önde
evet hocam konfor ne kadar önemli olsa da cs2, valorant gibi oyunlarda ses kasma vsde önemli benim için

evet hocam biliyorum teşekkür ederim ilginiz için. Nova 5i kullanıyor musunuz ?

evet hocam konfor ne kadar önemli olsa da cs2, valorant gibi oyunlarda ses kasma vsde önemli benim için
yok fps oyun farkından kesin kararımı c3 olarak verdikten sonra kuzenime verdim kulaklığı direkt

ne fark vardı ben de ağırlıklı fps takılıyorum
ses kasarken yön farklılığı net belli ikisi arasındaki fark. karar verme aşamasında 2 kulaklığı da taktım pc ye, şarkıda, dizide, cs de denedim. şarkıda nova 5, dizide çok yakınlar sanki kıl payı nova 5 gibi, oyunda net c3. bu arada bu denemeyi yaparken c3 için hiçbir eq ayarı yapmamıştım daha ona rağmen oyunda kesin c3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,008
Üyeler
183,368
Son üye
Rashomomun
Geri