steelseries prime vs prime+

swynz

80+
Reaksiyon skoru
100
Bütçe
1300
SteelSeries Prime+ alacaktım araştırdım kronik sorun falan diyorlar. Elim 16 X 7.5 palm grip tutuyorum.
SteelSeries Prime+ mı Prime mı tercih etmeliyim? 200 TL farka değer mi bilen biri yardım edebilir mi?
Prime+ sorunlu diyorlar galiba düz olanı tercih edeceğim ama fikir sahibi olan biri varsa sevinirim.
Alternatif fare önerecekseniz 1300 TL üstüne çıkmam imkansız.

eğer mouse değişirsem hassasiyet değişmek zorunda kalır mıyım

SteelSeries Prime+ alacaktım araştırdım kronik sorun falan diyorlar. Elim 16 X 7.5 palm grip tutuyorum.
SteelSeries Prime+ mı Prime mı tercih etmeliyim? 200 TL farka değer mi bilen biri yardım edebilir mi?
Prime+ sorunlu diyorlar galiba düz olanı tercih edeceğim ama fikir sahibi olan biri varsa sevinirim.

butce artırıp dareu a950pro al

SS plus kronik coil whine sorunlu scroll kısmından ses geliyor.

Kankam bende aralarında kalmıştım en son gittim razer cobra çektim tavsiyemdir ancak illa ikisinden biri diyorsan prime+ alabilirsin ikiside sorun çıkarabilir kronik problemleri var ama en azından prime+ daha güncel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,359
Üyeler
186,326
Son üye
amirukan
Geri