Altar'ın Oğlu TARKAN
80+ Bronze
minimum etki mousepaddedir muhtemelenalınır mı? oyuna bit etkisi oluyormu?
Kalitesinden emin değilim ama puanı gayet iyi. Black DeerOha bu fiyatlar ne kumaş bez alt tarafı. Bana da siyah bitane lazım düz. Kaymasın yeterli
Aynı şeyi düşünüyorum, alt tarafı mousepad ya, 500TL'lik ne yapıyo olabilir.Oha bu fiyatlar ne kumaş bez alt tarafı. Bana da siyah bitane lazım düz. Kaymasın yeterli
ben tam tersini düşünüyorum hocam mousepad çok önemli bazı mousepadler yapış yapış oluyo bir süre sonraminimum etki mousepaddedir muhtemelen
Az önce 2k TL verdiğim mousepadimin kutusunu açan benAynı şeyi düşünüyorum, alt tarafı mousepad ya, 500TL'lik ne yapıyo olabilir.![]()
3 yıldır falan aynı mousepadi kullanıyorum 50 liraya almışımdır maksimum ne yapış yapış oldu ne de ilk halinden farklı oldu bu kadar takılmamak lazım etkisi illa vardır ama mouse kadar etkisi yokturben tam tersini düşünüyorum hocam mousepad çok önemli bazı mousepadler yapış yapış oluyo bir süre sonra
3 yıl önce şu mousepad'i aldım, cayır cayır kullanıyorum.Az önce 2k TL verdiğim mousepadimin kutusunu açan ben![]()
FPS oyunlarında farkediyor elbette.3 yıl önce şu mousepad'i aldım, cayır cayır kullanıyorum.
Ne sökülme, ne yapışma ne de başka bi' sıkıntı yok. Arada ıslak mendille siliyorum o kadar.
Bana göre iş gören her şey kafidir ya, bu denli tüketim şahsen israf geliyor. Sırf marka uydurmaları diye düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle