Neler Yeni

steelseries rival 3 fps oyunları için kullanılır mı?

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
SteelSeries set diziyorum mouse konusunda kararsız kaldım. 600 serisinde kauçuk sorunu var. Şuan sensei ten ve rival 3 arasındayım fiyat olarakta rival 3 cazip geldi sizce hangisi alınmalı? Kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Rival 3 kullanıyorum sensöründe ufak bir sorun var LOD sorunu bu yüzden çok fazla kill kaçırdım çözümü çok kolay elektrik bandıyla azıcık bantlıyorsun altını bitti

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Rival 3'de 600'den daha fazla sorun var emin ol. Yay sesi gibi.

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
SteelSeries set diziyorum mouse konusunda kararsız kaldım. 600 serisinde kauçuk sorunu var. Şuan sensei ten ve rival 3 arasındayım fiyat olarakta rival 3 cazip geldi sizce hangisi alınmalı? Kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi?
rival 3 kullanılır. 600serisindeki kauçuk sorunu rahatsız etmiyor sanırım değiştirebiliyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

rival 3 kullanılır. 600serisindeki kauçuk sorunu rahatsız etmiyor sanırım değiştirebiliyorlar
öneririm r600

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

öneririm r600
çoğu kişi garantiye göndermiş fakat kullanıcı sorunu demişler o riski almak istemem açıkçası

Rival 3'de 600'den daha fazla sorun var emin ol. Yay sesi gibi.
steelseries olarak hangi mouse önerirsin

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
çoğu kişi garantiye göndermiş fakat kullanıcı sorunu demişler o riski almak istemem açıkçası

steelseries olarak hangi mouse önerirsin
garanti belgemi bulamadım ben de yan panel değişim talep edecektim ama sanırım bendeki diğerlerine göre daha iyi kauçuklarda sadee açınma var kalkma yok

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rival 3 kullanıyorum sensöründe ufak bir sorun var LOD sorunu bu yüzden çok fazla kill kaçırdım çözümü çok kolay elektrik bandıyla azıcık bantlıyorsun altını bitti
bandı yapıştırdıktan sonra ki hali nasıl peki sorunu var mı fps oyunları için kullanılır mı?

garanti belgemi bulamadım ben de yan panel değişim talep edecektim ama sanırım bendeki diğerlerine göre daha iyi kauçuklarda sadee açınma var kalkma yok
yapışıyor mu peki eline

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
bandı yapıştırdıktan sonra ki hali nasıl peki sorunu var mı fps oyunları için kullanılır mı?

yapışıyor mu peki eline
yapışmıyor

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
https://urun.n11.com/diger-aksesuar...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel şöyle bir şey buldum sence her sorun çıkardığında değiştirilir mi değer mi yani?
ben SSinstagram hesabında sorun yaşayanlara ücretsi side panel verileceğini görmüştüm bwlki hala geçerlidir. Dediğim gibi ben 2 seneye yakın oldu kullanıyorum sadece aşınma var. Ama başka yerlerde daha kötü sorunların olduğunu gördüm yaşyan arkadaşlar yazarsa daha doğru olacağını düşünüyorum.

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Tüm Rival 3'ler sorunlu değil, ben Rival 3 kullanıyorum ve gram yay sesi duymuyorum. Yine de Viper mini veya V2 Mini daha mantıklı.
v2 düşünmüyorum değil ya mousepad ve kulaklığım steelseries klavyem ve mouse um razer olucak ya da hepsi steelseries olucak kararsızım bu konuda

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

yapışıyor mu peki eline
yoo aynı bi farkı sıkıntısı olmuyor fps oyunu için diyorsan yani bir şey yok ki alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom