Neler Yeni

Stok Bitirme Gerçeği

uyg4rcik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Uygar
İlgilendiği Kategoriler
Sosyal Medya
Instagram
uyg4rcik
ben sistemimi qp de almıştım windows kurulu gelmişti muhtemelen sende de windows kurulu gelir kablo konusunda benimde bilgim yok ben dönüştürücü kullanıyorum :(
windows kurulu geldi, peki pc yi aldıktan sonra neler yaptın ? biosu güncelledin mi bana biraz bilgi verebilir misin

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
windows kurulu geldi, peki pc yi aldıktan sonra neler yaptın ? biosu güncelledin mi bana biraz bilgi verebilir misin
önce bios güncelledim sonrasında xmp yi açtım sonra kendim temiz format attım driverları kurdum gerekli programları kurdum hala öyle kullanıyorum

uyg4rcik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Uygar
İlgilendiği Kategoriler
Sosyal Medya
Instagram
uyg4rcik
Ben bu işi 9 yıldır yapıyorum. Hiçbir zaman stok bitirme için sistem yapmadım milletin satmayan mali da satsın diye kendimi neden yorayim laf yiyeyim?

1. Fiyatı gördün mü?
2. Sistemi gördün mü?
Abi ben zaten videolarını takip ediyorum gayet iyi sistemler. Kesin olarak alacağım fakat işte böyle kulaktan dolma bilgi duydum o yüzden foruma sorayım dedim seviliyorsun <3
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablo versiyonu ve monitörün desteği önemli.
Alıntıyı görüntüle
Monitorden çıkacak olan kablo monitoru ile uyumlu olmaz mı yani 144hz veren tarzda bir kablo olmaz mı 144hz monitor için

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Abi ben zaten videolarını takip ediyorum gayet iyi sistemler. Kesin olarak alacağım fakat işte böyle kulaktan dolma bilgi duydum o yüzden foruma sorayım dedim seviliyorsun <3
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitorden çıkacak olan kablo monitoru ile uyumlu olmaz mı yani 144hz veren tarzda bir kablo olmaz mı 144hz monitor için
Monitör 144 Hz ise kutudan çıkan kablo ile denersin.
Eğer kabloyu taktığın zaman yüksek Hz desteklemezse.
Yeni kablo satın alırsın.

uyg4rcik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Uygar
İlgilendiği Kategoriler
Sosyal Medya
Instagram
uyg4rcik
önce bios güncelledim sonrasında xmp yi açtım sonra kendim temiz format attım driverları kurdum gerekli programları kurdum hala öyle kullanıyorum
windowsu key işini nasıl çözdün reis, biosu güncelledin sonra ramlerin frekansını yükselttin en sonda windowsu kurdun değil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,410
Üyeler
164,839
Son üye
MelissaX_X