Neler Yeni

Stok fan gürültü sesinden kurtulmak için ne yapabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
habib
Bütçe
4000
Stok fan sesinden kurtulmak için ne yapabilirim? sessiz calısan bir sogutucu istiyorum. fiyatı önemli degil

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Caner

Farway

80+ Silver
Adam nasıl nefret ediyorsa 4k ses için ayırmış 😅 kanka fan bu ses çıkarır elbet kasa kapağını tak,olmadı noctuanın ürünlerinden al sessizdirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam nasıl nefret ediyorsa 4k ses için ayırmış 😅 kanka fan bu ses çıkarır elbet kasa kapağını tak,olmadı noctuanın ürünlerinden al sessizdirler.
Fansız modelleri var direkt

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
habib
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sıvı soğutma taksak sessiz calısır mı? Sıvı soğutma sesi minimuma indirecekse sıvı soğutma alayım

Farway

80+ Silver

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Artic esports öneririm

gereksiz pahali

Nasıl yapılıyor bilmiyorum onu? Bütçede sıkıntı yok, sessiz çalışsın yeter

biosa girip fan konfigurasyonundan olmasi lazim, windowstan da yapilabilir anakart yazilimindan

sessiz calissin yeter... shadow rock 3 olabilir belki. sirf sessizlik istiyorsan bunu alabilirsin ama f/p degil pek performans acisindan.

Farway

80+ Silver
Sıvı soğutmalar hakkında sessizleri var ama ben incelemediğim araştırmadığım,kullanıcı yorumlarını okumadığım ürünleri tavsiye etmiyorum.
Benim önerim dediğim gibi noctua gibi hava soğutmadaki en kaliteli markalardan birinin çok güzel fansız soğutmaları var,0 ses yani. İşlemcinizde OC yapılmayan ısınmayan bir model olduğundan dolayı size fazlasıyla yetecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
habib
Sıvı soğutmalar hakkında sessizleri var ama ben incelemediğim araştırmadığım,kullanıcı yorumlarını okumadığım ürünleri tavsiye etmiyorum.
Benim önerim dediğim gibi noctua gibi hava soğutmadaki en kaliteli markalardan birinin çok güzel fansız soğutmaları var,0 ses yani. İşlemcinizde OC yapılmayan ısınmayan bir model olduğundan dolayı size fazlasıyla yetecektir.
fansız nasıl soğutuyor kanka ne ile soğutuyor merak ettim :) Bilgisayar bilgim çok az o yüzden kusura bakma :D

Top Bottom