Bende merak ediyorum pazartesiden beri hazırlanıyor yazıyor bendeArkadaşlar selam, siparişi kargoya verilen oldu mu?
Şans sana güldü o zamanAlıntıyı görüntüle
21.02 de satın aldım. Şansıma hiç hata vermedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bildiğin aldım kardeşim, saat 21.02'de
Dolandırıldık mı yoksa ? hahahaŞans sana güldü o zaman
Gördüğüm en iyi banlardan biridostlar kusura bakmayın aynı fiyata vereceğim dedim ancak bu pcyi almak için kredi çekip borca girdim bu fiyata vermek biraz manasız oluyor sizleri heyecanlandırdıysam kusura bakmayın yine de almak isteyen varsa teklif verebilir.
Benim hala hazırlanıyor diyo bı tık çıldırmalıkBende merak ediyorum pazartesiden beri hazırlanıyor yazıyor bende
Ulaştı mı sana kkArkadaşlar selam, siparişi kargoya verilen oldu mu?
Kargo şubesindeymiş, bugün dağıtıma çıkar heraldeBenim hala hazırlanıyor diyo bı tık çıldırmalık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ulaştı mı sana kk
Yurtiçi kargo da kontrol edince gönderi kodu geçersizdir diyo bende kontrol ettin mi senKargo şubesindeymiş, bugün dağıtıma çıkar heralde
Gençer gaming'e destek üzerinden yazın doğru takip noyu veriyorlar bende de öyle oldu.Yurtiçi kargo da kontrol edince gönderi kodu geçersizdir diyo bende kontrol ettin mi sen
Pasifik okyanusuna düştü diye mail bekliyom ben artıkBenim elime ulaştı, kurulumu yaptım.
Hocam ram frekansı xmp açılıp 3600mhz yapılınca mavi ekran ve crash sorunu veriyordu pc yükte iken oyunlarda. Bunu test etme şansınız var mıdır? Yada 3600’de kullanıyorsanız herhangi bir sorun yaşadınız mıBenim elime ulaştı, kurulumu yaptım.