Neler Yeni

Stokta olmayan ürünün değişimi nasıl yapılır?

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Arkadaşlar, HyperX Solocast mikrofonum çalışmıyor. DOA raporu için Hakman Elektronik'e yazdığımda ürünün para iadesinin yapılabileceğini söyledi. Ürünü geçen sene 800 liraya almıştım ama şu an fiyatı 1800 lira. Değişim istediğimi belirttim, ürünün stokta olmadığını söylediler. Ben de ürünün muadili ile değiştirebileceklerinden bahsettim. Ürün ve muadillerinin distribütör stoklarında bulunmadığını söylediler. Ne yapabilirim?

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
üst model ile degısım ıste

DarkQuell

80+
İstedim, para iadesinden başka bir şey yapamazlarmış.
thh ye başvur biraz uzun sürer işlem ama kazanma oranın yüksek unutma fatura kimin adınaysa o başvursun

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Muadili yoksa THHye başvuracağını söyle. Vermemek için ayak yapıyorlar. Hala ısrar ederse ver gitsin THHye.

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muadili yoksa THHye başvuracağını söyle. Vermemek için ayak yapıyorlar. Hala ısrar ederse ver gitsin THHye.
Konuyla ilgili farklı bir bilgilendirme yapılamamaktadır, yasal haklarınızı araştırabilirsiniz yazmışlar.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar, HyperX Solocast mikrofonum çalışmıyor. DOA raporu için Hakman Elektronik'e yazdığımda ürünün para iadesinin yapılabileceğini söyledi. Ürünü geçen sene 800 liraya almıştım ama şu an fiyatı 1800 lira. Değişim istediğimi belirttim, ürünün stokta olmadığını söylediler. Ben de ürünün muadili ile değiştirebileceklerinden bahsettim. Ürün ve muadillerinin distribütör stoklarında bulunmadığını söylediler. Ne yapabilirim?

ÜSt mode değişimi olabilir ama onun için ekstra para isteyebilirler. Genelde iade de faturadaki ücret iade yapılır ama bizim enflasyonlu ülkede bu tatsız olur tabii.

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ÜSt mode değişimi olabilir ama onun için ekstra para isteyebilirler. Genelde iade de faturadaki ücret iade yapılır ama bizim enflasyonlu ülkede bu tatsız olur tabii.
Yarın konuşacağım, eğer kabul etmezler ise THH'ye başvurup değişim talep edeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,240
Üyeler
161,417
Son üye
Alican3636
Top Bottom