unknownuser
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten stokta bulunmuyorönermiyorum
Zaten stokta bulunmuyorönermiyorum
Game garaj isterseniz 2060lı sistem önerebilirim.Hem neden game garaj tercih etmiyorsunuz itopyadan da ince hesaptan da kat kat daha iyiMerhabalar, İtopya'da ve ince hesapta çoğu ryzen işlemcinin stoğu bulunmamakta güzel bir sistem öneriniz var mıdır?
Game Garaj üzerinden hiç bir arkadaşım sipariş vermediği için tercih etmemiştim.Game garaj isterseniz 2060lı sistem önerebilirim.Hem neden game garaj tercih etmiyorsunuz itopyadan da ince hesaptan da kat kat daha iyi
Hocam Daha 2 Gün Önce 2060larda Stok Varken Şuan Stok Yok.Eğer Acilse 1660ti lı sistem önereyim eğer biraz bekleyebiliyorsanız 2060lı Sistem Önereyim.Tercihiniz Nedir ?Game Garaj üzerinden hiç bir arkadaşım sipariş vermediği için tercih etmemiştim.
6200₺'ye uygun bir sistem varsa bekliyorum
Gamegaraj'a güvenin benim güvenim sonsuz.Game Garaj üzerinden hiç bir arkadaşım sipariş vermediği için tercih etmemiştim.
6200₺'ye uygun bir sistem varsa bekliyorum
da v5 i bekle benceMerhabalar, İtopya'da ve ince hesapta çoğu ryzen işlemcinin stoğu bulunmamakta güzel bir sistem öneriniz var mıdır?
ModArt PC-MA1 / AMD RYZEN 5 3500X / ASUS TUF GTX 1650 D6 4GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
ModArt PC tarafından hazırlanan MA1 isimli bu hazır gaming sistem sizlere ASUS GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX1650 4GB ekran kartı AMD’nin 3.Nesil Ryzen 5 3500X işlemcisi ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.www.gaming.gen.tr
Bu güzelmiş. Çok güzel yükseltmeler yapılabilir.
Yok itopya mağazası var ama pahalıGaming Gen firmasının İtopya gibi bir mağazası var mı?
Pahalı ancak yapılacak bir şey yok 7000₺ ile f/p bir sistem ayarlamaya çalışıyorum.Yok itopya mağazası var ama pahalı
Gamegarajın mağazası var ama oradan direk alamıyorsun sipariş veriyorsun evine geliyor
Sistem öneriniz var mıdır?Yok itopya mağazası var ama pahalı
Gamegarajın mağazası var ama oradan direk alamıyorsun sipariş veriyorsun evine geliyor