Neler Yeni

Yardım stranded deep için türkçe yama?

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
epic games stranded deepi ücretsiz verdiğinde almıştım indirmek istiyorum fakat oyun türkçe değil ve internet biiiir sürü türkçe yama ile dolu bana en güveenilir olanlarını önerebilir misiniz??

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya biri yardım etsin lütfen?

Valonar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Gencay Alla
DonanımHaber'de paylaşılanlar fena değil ben birkaç arkadaşıma önermiştim. Problem olmamıştı. Bu arada konudan bağımsız, oyunu Türkçe yamasız, neyin ne anlama geldiğini anlayarak oynarsan yabancı diline aşırı katkı sağlar. Bizim zamanımızda böyle yamalar yoktu, ben de sözlükle oyun oynaya oynaya İngilizce Öğretmeni oldum :D

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
DonanımHaber'de paylaşılanlar fena değil ben birkaç arkadaşıma önermiştim. Problem olmamıştı. Bu arada konudan bağımsız, oyunu Türkçe yamasız, neyin ne anlama geldiğini anlayarak oynarsan yabancı diline aşırı katkı sağlar. Bizim zamanımızda böyle yamalar yoktu, ben de sözlükle oyun oynaya oynaya İngilizce Öğretmeni oldum :D
ama onun için hiç yoktansa ingilizce bilmen lazım biraz :)

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
şey donanım haberdeki forumlardan bahsettiniz link atabilirmisiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,548
Üyeler
166,950
Son üye
ulkucuyuz
Top Bottom