Neler Yeni

Şu 3 virüs bir türlü silinmiyor

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş
1641114315874.png

Arkadaşlar merhaba bu 3 virüs bilgisayarımdan bir türlü silinmiyor. Adw ile siliyorum sonra geri geliyor. Diğer programlar ile siliyorum sonra yine geri geliyor. Kendim gidip siliyorum yine geri geliyor. Bundan nasıl kurtulabilirim ?

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
Güvenli modda dene bir de

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,738
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Onlar virüs değil, pubg emulator felan kurduysanız onların dosyaları.

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Poyraz Şimşek
Instagram
poyrazsimsek0
Twitter
poyrazsimsek0
Discord
poyisgone#0001
Tencent PUBG'nin emülatörü diye biliyorum.

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onlar virüs değil, PUBG emulator felan kurduysanız onların dosyaları.
Evet öyleymiş fakat Gameloop'u sildim ama hala aynı şeyler karşımda ve bu şeyler benim tarayıcımı yavaşlatıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet arkadaşlar bunlar pubg şeysiymiş ben Gameloop'u kaldırdım fakat yine bu 3 şey tarayınca karşıma çıkıyor ve her ne kadar silsem yine geliyor. Taracıyımı yavaşlatıyor + reklamlar çıkartıyor yani virüs gibi bir şey hatta belki de virüs.

Virüs olduğunu sanmıyorum.
O halde nedir ? Neden bir türlü silinmiyor ?

Güvenli modda dene bir de
Nasıl anlamadım

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,738
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
O halde nedir ? Neden bir türlü silinmiyor ?
Artık dosyalardır onlar, aslında silinmişler ama dosya yolunda kalıntıları kalmıştır. Tarayıcını yavaşlatmazlar merak etme

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Artık dosyalardır onlar, aslında silinmişler ama dosya yolunda kalıntıları kalmıştır. Tarayıcını yavaşlatmazlar merak etme
Peki o halde hocam tarayıcımı yavaşlatan şey nedir ? Bunları sildiğim zaman tarayıcım neden düzeliyor ?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,738
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Peki o halde hocam tarayıcımı yavaşlatan şey nedir ? Bunları sildiğim zaman tarayıcım neden düzeliyor ?
Tarayıcıyı adware, az ram, diğer virüsler vb. gibi şeyler yavaşlatır. Kaspersky antivirüs indirip tam tarama yaparak varsa tüm virüsleri kaldırın. Windows+R tuşlarına basıp çıkan çalıştır ekranına %temp% yazıp enter tuşuna basarak temporary, yani geçici dosyaların bulunduğu klasöre gidin. Oradaki silinebilen dosyaları silin. Bu bi miktar yardımcı olacaktır

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş
Tarayıcıyı adware, az ram, diğer virüsler vb. gibi şeyler yavaşlatır. Kaspersky antivirüs indirip tam tarama yaparak varsa tüm virüsleri kaldırın. Windows+R tuşlarına basıp çıkan çalıştır ekranına %temp% yazıp enter tuşuna basarak temporary, yani geçici dosyaların bulunduğu klasöre gidin. Oradaki silinebilen dosyaları silin. Bu bi miktar yardımcı olacaktır
Ya sorunun virüsten kaynakladığını biliyorum çünkü daha önce sildim aynısını ve her şey düzeldi. Ram sıkıntım yok. Adware var bunun farkındayım ama lanet şeyi tamamen silemiyorum. Karpersky indiriyorum deneyeceğim teşekkürler.

FurkanIIy

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar merhaba bu 3 virüs bilgisayarımdan bir türlü silinmiyor. Adw ile siliyorum sonra geri geliyor. Diğer programlar ile siliyorum sonra yine geri geliyor. Kendim gidip siliyorum yine geri geliyor. Bundan nasıl kurtulabilirim ?
kanka manuel olarak silmeyi dener misin bir de

windows + r yap gelen yere C:\ProgramData yaz oradan Tencent'i bulup silmeyi dene

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş
kanka manuel olarak silmeyi dener misin bir de

windows + r yap gelen yere C:\ProgramData yaz oradan Tencent'i bulup silmeyi dene
Sildim hocam Tencent'i kısa vadede yardım etti yani sildiğim gün virüs yok olmuştu ama şuan devam ediyor. Teşekkür ederim yine de

FurkanIIy

80+ Bronze
Sildim hocam Tencent'i kısa vadede yardım etti yani sildiğim gün virüs yok olmuştu ama şuan devam ediyor. Teşekkür ederim yine de
Hocam tam hatırlamıyorum fakat kaldırılamayan uygulamaları zorla silen yazılımlar var, youtube'da videoları falan da var araştırıp silmeyi deneyebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,707
Üyeler
166,986
Son üye
Yusuf Arda Hamarat
Top Bottom