Öff tam istediğim rig sistemi neden olmasın uygun fiyattan yakaladıysanız. Gidip şuan piyasa da bulunan 35.000 TL'lik ekran kartlarını alıp rig kurmayı düşünüyorsanız masrafı zor çıkartır.10 Tane 3090 lı Mining Rig Sistemi Kurmayı Düşünüyordum Tavsiyelerinize Açığım..
Öff tam istediğim rig sistemi neden olmasın uygun fiyattan yakaladıysanız. Gidip şuan piyasa da bulunan 35.000 TL'lik ekran kartlarını alıp rig kurmayı düşünüyorsanız masrafı zor çıkartır.
Bence kurulur, oc ayarlarını stabil ve çok abartmadan yaparsanız günde 90 usd gibi bir kazanç getirir. (şu an ki durumda, değişebileceğini unutmayın) ben sizin yerinizde olsam soğutmayla alakalı sorun yaşamamak adına 5+5 olarak yerleştirirdim kartları.10 Tane 3090 lı Mining Rig Sistemi Kurmayı Düşünüyordum Tavsiyelerinize Açığım..
Günlük 10 karttan 75 Euro ortalama kazancınız olur 10 aşağı 10 yukarı. Git gide düşüşler de var lakin 3090 tarafın da kazım 120 iken daha düşük model kartları 570 580 veya 5000 serisi gibi kartları ne kadar fiyattan aldığınıza bağlı En son durumlar da artık 1 seneyi gözden çıkarmak gerekiyor bunu da unutmamak gerek.2500 Euro Olarak Alacağız Tavsiyelerin Neler.?
Mining Sistemin Bitme İhtimali.?Günlük 10 karttan 75 Euro ortalama kazancınız olur 10 aşağı 10 yukarı. Git gide düşüşler de var lakin 3090 tarafın da kazım 120 iken daha düşük model kartları 570 580 veya 5000 serisi gibi kartları ne kadar fiyattan aldığınıza bağlı En son durumlar da artık 1 seneyi gözden çıkarmak gerekiyor bunu da unutmamak gerek.
Bitme ihtimali yok okyanus geniş biri biter biri gelir BTC bitti ETH geldi sonra başkası derken süreç illa devam edecektir. Bitecektir algısı yapanların beyin ölümü gerçekleştirmiştir itibar etmeyin onlara.Mining Sistemin Bitme İhtimali.?
O Zaman Bu Sistemi Kurmam da Bir Sakınca Yoktur Diye Düşünüyorum Saygılar.Bitme ihtimali yok okyanus geniş biri biter biri gelir BTC bitti ETH geldi sonra başkası derken süreç illa devam edecektir. Bitecektir algısı yapanların beyin ölümü gerçekleştirmiştir itibar etmeyin onlara.
Allah arttırsın karşim.10 Tane 3090 lı Mining Rig Sistemi Kurmayı Düşünüyordum Tavsiyelerinize Açığım..
Aynen öyle sıkıntı yoktur bazıları beğenmiyor 250.000 TL vereceğim aylık 25.000 TL filan mı getirecek diyenler var gülüp geçiyorum onlara en kötü durum da bile hadi oldu diyelim elinizde elle tutulur ürün var satsanız bile 1 sene sonunda kar 2x olarak cebinize geçiyor saygılar iyi kazançlarO Zaman Bu Sistemi Kurmam da Bir Sakınca Yoktur Diye Düşünüyorum Saygılar.
Yanıtların İçin Teşekkür Ediyorum Allah Razı Olsun.Aynen öyle sıkıntı yoktur bazıları beğenmiyor 250.000 TL vereceğim aylık 25.000 TL filan mı getirecek diyenler var gülüp geçiyorum onlara en kötü durum da bile hadi oldu diyelim elinizde elle tutulur ürün var satsanız bile 1 sene sonunda kar 2x olarak cebinize geçiyor saygılar iyi kazançlar
Getiri sabit olsa tamam çok güzel ama, her an düşebilir coin piyasası çok oynak. 2017 deki gibi olursa uzun süre para getirmeyebilir.Aynen öyle sıkıntı yoktur bazıları beğenmiyor 250.000 TL vereceğim aylık 25.000 TL filan mı getirecek diyenler var gülüp geçiyorum onlara en kötü durum da bile hadi oldu diyelim elinizde elle tutulur ürün var satsanız bile 1 sene sonunda kar 2x olarak cebinize geçiyor saygılar iyi kazançlar