Neler Yeni

Şu anda yatırım yapmak mantıklı mı?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
merhaba arkadaşlar 2 gün önce dolar tam 10TL iken aileme söyledim dolar alalım diye ancak "10TL olmuş zaten daha kaç olacak 15 mi olacak?" diyerek reddettiler.
bu sabah bir uyandım dolar 11'e yaklaşmış bile ve gece faiz indirimi yapılmış. şu anda dolar ve altın yavaş yavaş düşüyor ama muhtemelen bunlar tsunami belirtileri birden fırlayacak gibi hissediyorum.

yaklaşık 6000TL paramız var bunu altına mı dövize mi yatırmak mantıklı? tam olarak ne zaman yatırmam gerekiyor yakın tarihte düşüş bekleniyor mu? ekonomiden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim benim bilgim mantıktan öte değil.

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
Ben 1-2 gün yükseleceğini sonra düşüşe geçeceğini düşünüyorum. 11.50 gibi olur ve sonra düşer diye düşünüyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir!!

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 1-2 gün yükseleceğini sonra düşüşe geçeceğini düşünüyorum. 11.50 gibi olur ve sonra düşer diye düşünüyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir!!
düşsede kalıcı bir düşüş olmaz ondan eminim. geçen yılda aynı şey olmuştu.

A1meda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
A1meda
Yatırım tavsiyesi vermek doğru değil. Yakın zamanda nakit ihtiyacınız olacaksa ani bir düşüş olursa sıkıntıya sokabilir.

koraysu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
koray aysu
merhaba arkadaşlar 2 gün önce dolar tam 10TL iken aileme söyledim dolar alalım diye ancak "10TL olmuş zaten daha kaç olacak 15 mi olacak?" diyerek reddettiler.
bu sabah bir uyandım dolar 11'e yaklaşmış bile ve gece faiz indirimi yapılmış. şu anda dolar ve altın yavaş yavaş düşüyor ama muhtemelen bunlar tsunami belirtileri birden fırlayacak gibi hissediyorum.

yaklaşık 6000TL paramız var bunu altına mı dövize mi yatırmak mantıklı? tam olarak ne zaman yatırmam gerekiyor yakın tarihte düşüş bekleniyor mu? ekonomiden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim benim bilgim mantıktan öte değil.
şu an türk lirası dışında(tuvalet kağıdıda dahil)neye yatırım yaparsan yap mantıklı.

2mApoo

80+ Silver

Ülkedeki en baba , en tecrübeli , en iyi ekonomist (ERDOĞAN dahil ;) ) bile şuan bişey ön göremez veya tavsiye vermez. Boş boş konuşmayın. Arkadaşın da kafasını karıştırmayın. Öyle bir noktadayız ki her şey çok bulanık ve öngörülemez. Fakat net olan bir şey var. Her geçen gün daha çok batıyoruz.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,159
İsim
Diyarhan
Aynı durumu bende yaşadım dedim dolar alalım bizimkiler dedi çok yüksek düşer dediler zorla aldırttım şimdiden %10 kar var hedef %20
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani demem o ki hiçbirşey için geç değil.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Dolardan para kazanamazsın. Anca paranı koruyabilirsin.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
Dolara yatırım yapmak paranın değerini korumak amacıyla yapılabilir. Ama para kazandıracağını sanmıyorum

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,989
İsim
Oğuz Oğuz
Ekran kartı almak.
araba almak
ev almak

Top Bottom