Neler Yeni

Şu anki durumumu nasıl düzeltebilirim?

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Herkese iyi akşamlar. Kendimde bulunan ve keşke olmasa dediğim bir iki huyum var nasıl kendimi bu durumlardan kurtarabilirim? belki benimle aynı durumu yaşamış tecrübe etmiş biri varsa diye soruyorum.

Her konuda karamsarım bir işe kalkışacaksam çok karamsar bakıyorum ama engelleyemiyorum bu durumu.

Her şeyi kafama takıyorum ve kendi kendimi yiyorum düşünerek genelde hep kötüyü düşünerek ama buna da henüz bir çare bulamadım.

Eğer gelipte DüŞünMe falan diyecekseniz hiç yazmamanız daha iyi olur. Bilgili veya tecrübeli olanlar yardımcı olursa çok sevinirm teşekkürler.

Erda Yıldırım

80+ Gold
Herkese iyi akşamlar. Kendimde bulunan ve keşke olmasa dediğim bir iki huyum var nasıl kendimi bu durumlardan kurtarabilirim? belki benimle aynı durumu yaşamış tecrübe etmiş biri varsa diye soruyorum.

Her konuda karamsarım bir işe kalkışacaksam çok karamsar bakıyorum ama engelleyemiyorum bu durumu.

Her şeyi kafama takıyorum ve kendi kendimi yiyorum düşünerek genelde hep kötüyü düşünerek ama buna da henüz bir çare bulamadım.

Eğer gelipte DüŞünMe falan diyecekseniz hiç yazmamanız daha iyi olur. Bilgili veya tecrübeli olanlar yardımcı olursa çok sevinirm teşekkürler.
Bendede var şuan olduğumuz durum yani
Korona
Okul gelecek kaygısı
Aile baskısı sıkıntıları
Nasıl yapıcam bence psikoloğa görün

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bendede var şuan olduğumuz durum yani
Korona
Okul gelecek kaygısı
Aile baskısı sıkıntıları
Nasıl yapıcam bence psikoloğa görün
onu düşündüm tabi. Dedim belki yaşamış yardım edecek biri olur diye sorayım dedim. Yaşımında bu tarz şeylere fazla takılması için erken olduğunu düşünüyorum 15 yaşındayım ama yaklaşık bi 13 yaşından beri var bu durum.

Erda Yıldırım

80+ Gold
onu düşündüm tabi. Dedim belki yaşamış yardım edecek biri olur diye sorayım dedim. Yaşımında bu tarz şeylere fazla takılması için erken olduğunu düşünüyorum 15 yaşındayım ama yaklaşık bi 13 yaşından beri var bu durum.
Bende 15 yaşındayım

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Karamsarlığın psikolojik bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Herşeyi kafana takmanse ergenlik çağında isen bir çok kişinin yaşadığı bir durum galiba bende çok takıyorum mesala ama rahat düşün iyi düşün kötü düşünme güzel hayaller kur böylelikle bir nebze olsun rahatlarsın.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Aga bu biraz doğal bende arada karamsar bi moda bağlıyorum gelecekte ne olacak falan ya bi baltaya sap olamazsam diye düşünüyorum zamanla geçer herhalde.

(Kadir)

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kadir Zeyrek
Kendine Bi hobi bul bende senin gibiyim ama bisiklet sporu sayesinde abilerim oldu sosyalleştim 20 kilo verdim kendine sosyalleşebilceğin bunu yaparken tüm dünyadan kopabilceğin hobi bul ben bisiklet üzerinde kulaklık takarken dünya yansa umrumda değil çok rahatlatıyor insanı

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Karamsarlığın psikolojik bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Herşeyi kafana takmanse ergenlik çağında isen bir çok kişinin yaşadığı bir durum galiba bende çok takıyorum mesala ama rahat düşün iyi düşün kötü düşünme güzel hayaller kur böylelikle bir nebze olsun rahatlarsın.
Karamsarlık konusu her konuda olunca psikolojik olduğunu düşünmüştüm. Denemeye çalışacağım o yolu teşekkürler

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Karamsarlaştığın zaman başardıklarını düşün, bu işi de başarabileceğine inan.
Bunun hakkında bir bilgim yok ben kötü bir şey olduğunda kafa dağıtmak için Rocket League girip kafa dağıtıyorum ve yaptığım hataları düşünüyorum iyi geliyor.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Kendine Bi hobi bul bende senin gibiyim ama bisiklet sporu sayesinde abilerim oldu sosyalleştim 20 kilo verdim kendine sosyalleşebilceğin bunu yaparken tüm dünyadan kopabilceğin hobi bul ben bisiklet üzerinde kulaklık takarken dünya yansa umrumda değil çok rahatlatıyor insanı
Bende basketbol oynuyorum ama koronadan dolayı daha haftada bir belki oluyor düzgün hobide edinemiyorum. Bisiklet desen pahalı şuan alamam

(Kadir)

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kadir Zeyrek
Bende basketbol oynuyorum ama koronadan dolayı daha haftada bir belki oluyor düzgün hobide edinemiyorum. Bisiklet desen pahalı şuan alamam
Evet 1500 tl zam geldi yaz geldimi daha da gelicek bende yarış bisikleti istiyordum param yetişmedi eski bisikletim 500 Tl masraf var onuda yaptıramdım 2 ay oldu sıkıntıdan patlıcam evde

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Karamsarlaştığın zaman başardıklarını düşün, bu işi de başarabileceğine inan.

Bunun hakkında bir bilgim yok ben kötü bir şey olduğunda kafa dağıtmak için Rocket League girip kafa dağıtıyorum ve yaptığım hataları düşünüyorum iyi geliyor.
Teşekkürler. Benimde öyle yaptığım bir basketbol vardı o da pek oynayamıyorum artık. Bilgisayar toplamaya çalışıyorum inşallah bende kafa dağıtmaya Rust cs falan oynarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet 1500 TL zam geldi yaz geldimi daha da gelicek bende yarış bisikleti istiyordum param yetişmedi eski bisikletim 500 TL masraf var onuda yaptıramdım 2 ay oldu sıkıntıdan patlıcam evde
Allah kolaylık versin. ülkede hobi edinmekte çok pahalı

Top Bottom