Neler Yeni

Şu anki durumumu nasıl düzeltebilirim?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Herkese iyi akşamlar. Kendimde bulunan ve keşke olmasa dediğim bir iki huyum var nasıl kendimi bu durumlardan kurtarabilirim? belki benimle aynı durumu yaşamış tecrübe etmiş biri varsa diye soruyorum.

Her konuda karamsarım bir işe kalkışacaksam çok karamsar bakıyorum ama engelleyemiyorum bu durumu.

Her şeyi kafama takıyorum ve kendi kendimi yiyorum düşünerek genelde hep kötüyü düşünerek ama buna da henüz bir çare bulamadım.

Eğer gelipte DüŞünMe falan diyecekseniz hiç yazmamanız daha iyi olur. Bilgili veya tecrübeli olanlar yardımcı olursa çok sevinirm teşekkürler.
Yaşınız kaç?

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Teşekkürler. Benimde öyle yaptığım bir basketbol vardı o da pek oynayamıyorum artık. Bilgisayar toplamaya çalışıyorum inşallah bende kafa dağıtmaya Rust cs falan oynarım.
Düşük bir sistemin varsa Warband oyna düşmana vurdukça rahatlarsın.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
15 ama bu durum 13 yaşımdan beridir benimle
Hocam o zaman dert etmeniz gereken bir şey yok.
Her şeyin çaresi olan zaman size de çare olacaktır.
Bundan emin olarak yaşamınızı sürdürün.

Bir çok kişi sizin yaşınıza geldiğinde bu duruma düşüyor zaten.
Zamanın verdiği olgunluk ile bu durum aşılıyor veya çok az olarak kalıyor.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Hocam o zaman dert etmeniz gereken bir şey yok.
Her şeyin çaresi olan zaman size de çare olacaktır.
Bundan emin olarak yaşamınızı sürdürün.

Bir çok kişi sizin yaşınıza geldiğinde bu duruma düşüyor zaten.
Zamanın verdiği olgunluk ile bu durum aşılıyor veya çok az olarak kalıyor.
haklısınız. Arkadaşlarıma baktığımda bir ben daha yok yani böyle sorunu olan. elbette zamanla azalır ama şimdilik beni yorduğu için çare bulmak istiyorum

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
haklısınız. Arkadaşlarıma baktığımda bir ben daha yok yani böyle sorunu olan. elbette zamanla azalır ama şimdilik beni yorduğu için çare bulmak istiyorum
Hocam ağlayarak geldiğiniz bu hayata gülerek devam edemezsiniz ya...
Bu da hayatın size bir cilvesi diyelim.
Çare bulmak çok zor ama kafanızı dağıtacak işlerle uğraşın ama bu sadece oyun olmasın.
Kendinizi yemek yerine kafanıza taktığınız şeye çare bulmaya çalışmak daha mantıklı olur.
Her şeyi dışardan bekleyemezsiniz. Kendinizin çaresi olun :)

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Hocam ağlayarak geldiğiniz bu hayata gülerek devam edemezsiniz ya...
Bu da hayatın size bir cilvesi diyelim.
Çare bulmak çok zor ama kafanızı dağıtacak işlerle uğraşın ama bu sadece oyun olmasın.
Kendinizi yemek yerine kafanıza taktığınız şeye çare bulmaya çalışmak daha mantıklı olur.
Her şeyi dışardan bekleyemezsiniz. Kendinizin çaresi olun :)
teşekkürler. Genelde çaresini bulabilirsem çözmeye çalışıyorum zaten. Benim istediğim tabi mümkün mü bilmiyorum ama daha fazla düşünmemek. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp kafamı doldurmamak kısacası rahat olmak.

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken
Her konuda karamsarım bir işe kalkışacaksam çok karamsar bakıyorum ama engelleyemiyorum bu durumu.

Her şeyi kafama takıyorum ve kendi kendimi yiyorum düşünerek genelde hep kötüyü düşünerek ama buna da henüz bir çare bulamadım.
İkisi de bende var belki de daha fazlası,çözümü bilmiyorum.İnşallah düzeliriz.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Karamsarlık aslında o kadar da kötü değil olaylara daha gerçekçi bakmayı sağlıyor. Her şey de karamsarlık biraz can sıkabilir. Bunun için karamsar düşündüğün her olayın yaptığında sana kattığı olumlu şeyleri daha çok düşünmeye çalış.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Karamsarlık aslında o kadar da kötü değil olaylara daha gerçekçi bakmayı sağlıyor. Her şey de karamsarlık biraz can sıkabilir. Bunun için karamsar düşündüğün her olayın yaptığında sana kattığı olumlu şeyleri daha çok düşünmeye çalış.
Teşekkürler bende öyle düşünüyorum ama fazlası da olunca sinir bozucu oluyor. Arkadaşlarım teklif ediyor kabul etmiyorum genelde maceralı şeyleri benide biraz üzüyor sonradan bakınca inşallah düzelir bu durum ileriki hayatım mahvolur yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisi de bende var belki de daha fazlası,çözümü bilmiyorum.İnşallah düzeliriz.
İnşallah

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Teşekkürler bende öyle düşünüyorum ama fazlası da olunca sinir bozucu oluyor. Arkadaşlarım teklif ediyor kabul etmiyorum genelde maceralı şeyleri benide biraz üzüyor sonradan bakınca inşallah düzelir bu durum ileriki hayatım mahvolur yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnşallah
Maceralı derken? Bence sana teklif edilen birçok şey mantık dışı sende mantıklı şeyler yapıyorsun gibi geldi.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Herkese iyi akşamlar. Kendimde bulunan ve keşke olmasa dediğim bir iki huyum var nasıl kendimi bu durumlardan kurtarabilirim? belki benimle aynı durumu yaşamış tecrübe etmiş biri varsa diye soruyorum.

Eğer gelipte DüŞünMe falan diyecekseniz hiç yazmamanız daha iyi olur. Bilgili veya tecrübeli olanlar yardımcı olursa çok sevinirm teşekkürler.
Ergenlik çağında isen her şeyi kafana takman gayet normal.
Karamsarım derken?
Ne konuda mesela?

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Ergenlik çağında isen her şeyi kafana takman gayet normal.
Karamsarım derken?
Ne konuda mesela?
Her konuda ne yapacaksam ne yapmak istiyorsam hep kötüsünden düşünmeye başlıyorum. Riskli ise genelde hiç yapmıyorum ama sonradan da üzüyor keşke yapsaydım ne olacakti ki falan. Aynısı tekrar olunca da tekrar yapmıyorum :D

Top Bottom