Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
Merhaba arkadaşlar eve su arıtıcısı alacağız. 1500 TL'ye kadar su arıtıcısı önerebilir misiniz?
1900 TL bir tık fazla geldi.Valla biz de var bayadır ihlas diye bir yerden aura sanırım modelide baya iyi arıtıyor
olabilir biz 1.3k ya almıştık ama fiyatı iyi artmamış o kadar fazla1900 TL bir tık fazla geldi.
Su faturasına fazla etkisi oldu mu? Bir de pompası yokmuş herhalde.olabilir biz 1.3k ya almıştık ama fiyatı iyi artmamış o kadar fazla
1 yıldır şu modeli kullanıyorum. Pompasız, sıkıntısız, su akışı gayet iyi... Gelen eleman pompa mutlaka gerekli, yoksa su akışı yavaş olur dedi, sen pompasız montajı yapam lazım olursa taktırırız dedim, hiç de dediği gibi ihtiyaç olmadı pompaya.Su faturasına fazla etkisi oldu mu? Bir de pompası yokmuş herhalde.
Faturada hiçbir değişim yok, su israfı yok denecek kadar az.Su faturasına fazla etkisi oldu mu? Bir de pompası yokmuş herhalde.
Biz 6.katta oturuyoruz hidrofor sistemi var. Pompasız iyi diyorsanız öyle bağlattırırız. Pompa ücreti size zamanında ne kadar çıkarmışlardı?1 yıldır şu modeli kullanıyorum. Pompasız, sıkıntısız, su akışı gayet iyi... Gelen eleman pompa mutlaka gerekli, yoksa su akışı yavaş olur dedi, sen pompasız montajı yapam lazım olursa taktırırız dedim, hiç de dediği gibi ihtiyaç olmadı pompaya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Faturada hiçbir değişim yok, su israfı yok denecek kadar az.
Detaylı bilmiyorum sadece bizimkilere sordum baya memnunuz diye her şeyi veriyorlar zatenSu faturasına fazla etkisi oldu mu? Bir de pompası yokmuş herhalde.
Geçen yıl 300₺ idiArkadaşlar İhlas Cebilon Aura Silver su arıtma cihazını aldım. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
AQUA öneririm. Yaşadığınız şehir arıtma cihazlarında önemli bir etken. Ama bu ürünleri de daha sonra gerekli olursa pompalı olarak çevirebilirsiniz. Geçen ay 1000 TL gibi bir fiyatı vardı. 1500 TL civarı olmuştur. Ayrıca 10-12 aşamalı ürünler almanıza gerek yok bana göre.Merhaba arkadaşlar eve su arıtıcısı alacağız. 1500 TL'ye kadar su arıtıcısı önerebilir misiniz?