Neler Yeni

Öneri ŞU EKRAN KARTLARINA BAKARMISINIZ HANGISINI ALİM

i3-1115G4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
/ᴄ2 Dᴇʟʟ Vᴏꜱᴛʀᴏ 3500
daha fazla fps almak için etkin yapınca 250 görürsün. AMD adrenalin programına bıraktım performansı 0 hata ile oynuyorum.
Ev müsaitse ekran kartınin fotosuñu atarmisin

Source

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
GÖKHAN ÖNSOY
Ev müsaitse ekran kartınin fotosuñu atarmisin
video çektim kutu açılış videosu onu da atabilirim :) sistemin görselini de atabilirim. Yalnız sistem şuan yanımda değil ben pc toplayan bir elemanım sistemi bir tanıdığıma kurdum 10 gün önce …
özelden görüşelim bunlar için

i3-1115G4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
/ᴄ2 Dᴇʟʟ Vᴏꜱᴛʀᴏ 3500
video çektim kutu açılış videosu onu da atabilirim :) sistemin görselini de atabilirim. Yalnız sistem şuan yanımda değil ben pc toplayan bir elemanım sistemi bir tanıdığıma kurdum 10 gün önce …
özelden görüşelim bunlar için
Instagram varmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Arda Gençkurt
Instagram
ardapuerlupus
Steam
puerlupus
Hocam neden hep AMD kartlarında Sapphire öneriyorsunuz? Kalite bakımından soğutma bakımından MSI Gigabyte Asus Rog Serisi de iş görmüyor mu ?
Soğutma ve çok fark olmasa da güç bakımından Sapphire çok daha iyi.

İbo246

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim çiçek
Selam Windows 8 işletim sistemin de rx590 ekran kartı driver yükleyemiyorum donanım dedteklenemez diyor bilgisi olan var mı

r.yasar10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Rodin Yaşar
inşallah ironi yapıyorsundur ben nededim anlamadığın belli tamam sen haklısın dedim bu nedemek anlatsamda anlamayacaksın demek
Veya bilmediğini anladın susuyorsun demek. Ray Tracing teknolojisi optimum bir teknolojidir ve her kart desteklemez. Yeni çıkan RTX destekli oyunlarda da bunu görüyoruz zaten. FPS kaybı minimuma çekilmiş durumda. Aşağıdaki videoları da izlersen daha iyi bilgi sahibi olursun. Yeni güncellemelerle Işın İzleme teknolojisi çok optimize edilmiş durumda ve 2060, 2060S gibi kartlar rahatlıkla kaldırabiliyor. Aşağıdaki videolardan biri eski o yüzden yeni güncellemeyle performansın daha da yükseldiğini göz önünde bulundurmanı öneririm.

@Phantom52 Sen de bu arkadaş ne derse beğeniyorsun ama bildiğin bir şey yok. 2 saattir RTX destekli oyun yok diyorsun. Al aşağıda listeledim.
  • Battlefield 5
  • Metro Exodus
  • Shadow of the Tomb Raider
  • Control
  • Minecraft
  • COD: Warzone
Bunlar sadece popüler oyunlar. Yeni oyunlar çıktıkça bu liste uzayacaktır. Yani grafik takıntılı bir insansanız 3 yıl sonra RTX almadığınıza pişman olabilirsiniz. Performans odaklıysanız AMD alın keyfinize bakın hem ucuz hem performanslı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,857
Üyeler
165,895
Son üye
temel3561
Top Bottom