https://www.hepsiburada.com/deep-co...-fani-p-HBCV00001HP4D8?magaza=Core Bilgisayar bu olabilir fanı söküp modeline bakınDostlar kule tıpım ag500bk arkaya bı tane daha aynı fandan eklemek ıstıyorum ama bulamıyorum
yok hocam bu degıl baktım ama hıc bısey yazmıyo dırek kule tıpıyle geldıgı ıcın buyuk ıhtımallehttps://www.hepsiburada.com/deep-cool-rf120-rgb-led120mm-kasa-fani-p-HBCV00001HP4D8?magaza=Core Bilgisayar bu olabilir fanı söküp modeline bakın
hocam pekı baska fan alsam surdakı aparat cıkmıcak nasıl takabılırım bır fıkrın varmıSoğutucu ile birlikte gelen fan olduğu için aynısı tek bulunamayabilir. Benzer olan farklı bir marka model belki olur . Kule tipi soğutucu ile gelen fanları pek tek üretip satmıyorlar genelde aynısını. Bazı marka modeller hariç.
Onu harici alırsın.hocam pekı baska fan alsam surdakı aparat cıkmıcak nasıl takabılırım bır fıkrın varmı
Anladım o fan takma braketi tel. O kasa fanı gibi almalarda çıkmaz doğru. bazı kule tipi soğutucularda 4 tane koyuyorlar ama her modelde yok.hocam pekı baska fan alsam surdakı aparat cıkmıcak nasıl takabılırım bır fıkrın varmı
Özel fan çünkü. Birebir aynısı kendi sayfalarında bile yok.fan bu degıl ayrıca
en ucuz klips bu gibi.Anladım o fan takma braketi tel. O kasa fanı gibi almalarda çıkmaz doğru. bazı kule tipi soğutucularda 4 tane koyuyorlar ama her modelde yok.
Şöyle bir yerden bakıbilir.
ID-COOLING Fan Teli 120mm Bracket Kule Tipi Hava SoÄutucu İçin Fiyat
ID-COOLING Fan Teli 120mm Bracket Kule Tipi Hava SoÄutucu İçin uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Her yerde olmaz zaten tek bulunabilen ender parça biraz.
Anladım o fan takma braketi tel. O kasa fanı gibi almalarda çıkmaz doğru. bazı kule tipi soğutucularda 4 tane koyuyorlar ama her modelde yok.
Şöyle bir yerden bakıbilir.
ID-COOLING Fan Teli 120mm Bracket Kule Tipi Hava SoÄutucu İçin Fiyat
ID-COOLING Fan Teli 120mm Bracket Kule Tipi Hava SoÄutucu İçin uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Her yerde olmaz zaten tek bulunabilen ender parça biraz.
urun stokta yok onun harıcınde nasıl baglayabılırım gecen bır forumda uzun sac telı ıyı olur dıye cevap almıstım mantıklıydı aslında onun harıcınde onerızınız fıkırınız varmıÖzel fan çünkü. Birebir aynısı kendi sayfalarında bile yok.
TR'de soğutucu var zaten, ben fan tek başına aynı modeli satılmadığından bahsettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
en ucuz klips bu gibi.
O seçenek te olabilir eğimleri fan deliklerine ve soğutucuya göre düzgün verilirse fanı oynatmayacak şekilde olabilir. Ama iki telde orantılı olmalı. Farklılık olursa eğimlerde ölçüde, fan titreyerek çalışır.urun stokta yok onun harıcınde nasıl baglayabılırım gecen bır forumda uzun sac telı ıyı olur dıye cevap almıstım mantıklıydı aslında onun harıcınde onerızınız fıkırınız varmı
sac telı harıcınde nalburdanda bısıler bulabılırmıyım hocam senceO seçenek te olabilir eğimleri fan deliklerine ve soğutucuya göre düzgün verilirse fanı oynatmayacak şekilde olabilir. Ama iki telde orantılı olmalı. Farklılık olursa eğimlerde ölçüde, fan titreyerek çalışır.