- Bütçe
- 43000
Prime Üyeleri için günün fırsatı: HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 16,1 inç 144 Hz FHD IPS, Intel Core i7-14700HX, 16GB DDR5 Ram, NVIDIA GeForce RTX 4060 DLSS 3, 512 GB SSD, FreeDos, Performans Mavi, 9J247EA https://amzn.eu/d/7DuPa1h şu linkteki(özellikleride paylaşinca gösterecek galiba) gördüm 50 k dan 43 düşmüş gulumseten kasimla normalde burda yada diger forumda begenmeyenler çok ama yinede bir merak ettim özellikleride böyle olduğu için bütcem 40 k ama 43 lerede çıkartabilirim acer(nitro 5 ve nitro 16 modeli arıyorum),lenovo ve asus marka sı düşünüyorum normalde hp pek düşünmüyordum burda çok olumsuzladıkları için de bu fiyata bu özellik olunca bir an şaşırdım işlemcide son nesil ondan şaşırdım başka birtane laptop begenmiştim oda lenovo nunda işlemcisi i512450 idi ondan bi arada kaldim hala ariyorum iyi ve uygun birtane arıyorum diğer markalardan alabilecegimi(slayer felan sanmıyorum msi felanda pek istemiyorum ondan önermezseniz sevinirim) öyle kısaca bunada linki attım bir bakın derim