Neler Yeni

Yardım Şu iki monitörden hangisi alınır ?

medusa1

80+

Msi olanda DP kablosu yokmuş sanırım. Bu arada 2.monitör olarak alacam oyun oynamakla falan işim yok.

tunaany7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Tunahan

Msi olanda DP kablosu yokmuş sanırım. Bu arada 2.monitör olarak alacam oyun oynamakla falan işim yok.
asus al ya nolur nolmaz

kerem3347

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem TARHAN
Instagram
kerem.t33
Discord
nightroses_
2. monitör olarak alacak isen msi alabilirsin bir sıkıntı olmaz yalnız lenovo legionun monitörlerinede bir gözat derim

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
msi da dp kablosu yokmuş.
Evet onu ben de farkettim de DP kablosu ne gibi avantaj sağlıyor hocam çok şart mı bilginiz varsa paylaşır mısınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. monitör olarak alacak isen msi alabilirsin bir sıkıntı olmaz yalnız lenovo legionun monitörlerinede bir gözat derim
Lenovo sıkıntılıymış stand by sorunu varmış. Üstteki attıklarımdan ucuz olduğu için MSİ düşünmüştüm ben de fakat DP kablosu çıkmıyormuş içinde. Sizce önemli bir şey mi bu kablo ?

tunaany7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Tunahan
Evet onu ben de farkettim de DP kablosu ne gibi avantaj sağlıyor hocam çok şart mı bilginiz varsa paylaşır mısınız ?
sadece hdmi kablosu ile bağlarsan 180 hz vermez 144 verir yada daha az display port monitörden tam performans almanı sağlar önemli.

kerem3347

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem TARHAN
Instagram
kerem.t33
Discord
nightroses_
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lenovo sıkıntılıymış stand by sorunu varmış. Üstteki attıklarımdan ucuz olduğu için MSİ düşünmüştüm ben de fakat DP kablosu çıkmıyormuş içinde. Sizce önemli bir şey mi bu kablo ?
elinde hdmi veya dp kablosu var ise onu kullanabilirsin elinde kablo yoksa kaliteli bir dp kablosu almanı öneririm

Top Bottom