bu monitörü önerir misiniz önermez iseniz başka monitör önerilerine açığım
reis 360 alacaktım ama bu ürünün 360 ı yok hepsiburada üzerinden bakıyorum vade farksız 12 taksit varHocam bu kadar hz ne yapıcaksın ki
peki aldığınız ölü pikselli ürün eğer öölü piksel olmasa idi güzel bir ürünmüydüreis 360 alacaktım ama bu ürünün 360 ı yok hepsiburada üzerinden bakıyorum vade farksız 12 taksit var
bu ürünün 360 ı şuan elimde mevcut dün kurdum ve 3 adet ölü piksel çıktı üstüne kutu daha önce açılmıştı bende iadeye verdim ürünü ve 360 ını bulamıyorum ne yazıkki asusun bi modelini buldum 380hz ondada kronik sorun olduğunu yazıyor herkes coil whine sesi varmış ben bu ürünü alsam bile yine 360 da kullacağım senin başka model bir önerin olur mu
Reis ben daha önce bunun 240hz olan versiyonunu kullandım ve üründen çok memnundum onu sattım 360 aldım başıma böyle birsey geldi inanki ürüne hiç bakmadım ölü piksel gördüm ve kutunun daha önce açıldığını fark ettim direk paketledim yolladımpeki aldığınız ölü pikselli ürün eğer öölü piksel olmasa idi güzel bir ürünmüydü
illaki biraz bakmışsınızdır ürüne
Hocam e-spoecu falan değilseniz bence bu kadar hzler gereksiz benim fikrim bu tabii ki sonucta bilgisayarınız sürekli 500 fps in üzerinde performans vermeli oyunlarda
reis değilim e sporcu ama senin bir monitör önerin olurmu pekiHocam e-spoecu falan değilseniz bence bu kadar hzler gereksiz benim fikrim bu tabii ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne diyorsun kardeşimКупите 19-дюймовый Samsung и протестируйте
vade farksız 12 taksit hangi karta veya nasıl oluyor bilgi verirsen sevinirim kuveyttürk sanırımNe diyorsun kardeşim
Evet dostum Kuveyttürk yapıyor hepsiburada kendi kartına da 9 taksit yapıyor öneri ürünün varmivade farksız 12 taksit hangi karta veya nasıl oluyor bilgi verirsen sevinirim kuveyttürk sanırım
Sistem özelliklerini söylersen daha kolay öneri yapabilirim ekran kartı işlemci yeterliEvet dostum Kuveyttürk yapıyor hepsiburada kendi kartına da 9 taksit yapıyor öneri ürünün varmi
Abdullah abi bunu alıp zaten 360hz kullanacağını belirtmişsin öbürüyle aslında pek bi olayı kalmıyor. 3 piksel eğer çok dikkatini çekmiyor ise bence kullanılabilir ya da iade edip tekrardan satın alabilirsin. Ayrıca cs2 pro oyuncular ne kullanıyor diye baksan daha iyi olur, mesela s1mple,imorr,calyx gibi oyuncular ve nicesi aşağıda belirttiğim monitörü kullanıyorlar. Bi bildikleri olduğu için özellikle bunu kullandıklarını düşünüyorum.bu monitörü önerir misiniz önermez iseniz başka monitör önerilerine açığım
Ekran kartıSistem özelliklerini söylersen daha kolay öneri yapabilirim ekran kartı işlemci yeterli