Neler Yeni

Şu monitoru önerir misiniz

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Kaan
Hocam bu kadar hz ne yapıcaksın ki

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu kadar hz ne yapıcaksın ki
reis 360 alacaktım ama bu ürünün 360 ı yok hepsiburada üzerinden bakıyorum vade farksız 12 taksit var
bu ürünün 360 ı şuan elimde mevcut dün kurdum ve 3 adet ölü piksel çıktı üstüne kutu daha önce açılmıştı bende iadeye verdim ürünü ve 360 ını bulamıyorum ne yazıkki asusun bi modelini buldum 380hz ondada kronik sorun olduğunu yazıyor herkes coil whine sesi varmış ben bu ürünü alsam bile yine 360 da kullacağım senin başka model bir önerin olur mu

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Görkem
reis 360 alacaktım ama bu ürünün 360 ı yok hepsiburada üzerinden bakıyorum vade farksız 12 taksit var
bu ürünün 360 ı şuan elimde mevcut dün kurdum ve 3 adet ölü piksel çıktı üstüne kutu daha önce açılmıştı bende iadeye verdim ürünü ve 360 ını bulamıyorum ne yazıkki asusun bi modelini buldum 380hz ondada kronik sorun olduğunu yazıyor herkes coil whine sesi varmış ben bu ürünü alsam bile yine 360 da kullacağım senin başka model bir önerin olur mu
peki aldığınız ölü pikselli ürün eğer öölü piksel olmasa idi güzel bir ürünmüydü
illaki biraz bakmışsınızdır ürüne

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Abdullah
peki aldığınız ölü pikselli ürün eğer öölü piksel olmasa idi güzel bir ürünmüydü
illaki biraz bakmışsınızdır ürüne
Reis ben daha önce bunun 240hz olan versiyonunu kullandım ve üründen çok memnundum onu sattım 360 aldım başıma böyle birsey geldi inanki ürüne hiç bakmadım ölü piksel gördüm ve kutunun daha önce açıldığını fark ettim direk paketledim yolladım

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tugay gedik
Hocam e-spoecu falan değilseniz bence bu kadar hzler gereksiz benim fikrim bu tabii ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam e-spoecu falan değilseniz bence bu kadar hzler gereksiz benim fikrim bu tabii ki sonucta bilgisayarınız sürekli 500 fps in üzerinde performans vermeli oyunlarda

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Abdullah
Hocam e-spoecu falan değilseniz bence bu kadar hzler gereksiz benim fikrim bu tabii ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis değilim e sporcu ama senin bir monitör önerin olurmu peki

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Abdullah
vade farksız 12 taksit hangi karta veya nasıl oluyor bilgi verirsen sevinirim kuveyttürk sanırım
Evet dostum Kuveyttürk yapıyor hepsiburada kendi kartına da 9 taksit yapıyor öneri ürünün varmi

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Emre
Abdullah abi bunu alıp zaten 360hz kullanacağını belirtmişsin öbürüyle aslında pek bi olayı kalmıyor. 3 piksel eğer çok dikkatini çekmiyor ise bence kullanılabilir ya da iade edip tekrardan satın alabilirsin. Ayrıca cs2 pro oyuncular ne kullanıyor diye baksan daha iyi olur, mesela s1mple,imorr,calyx gibi oyuncular ve nicesi aşağıda belirttiğim monitörü kullanıyorlar. Bi bildikleri olduğu için özellikle bunu kullandıklarını düşünüyorum.

- BenQ Zowie XL2566K

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,705
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom