Yardım Şu mouselar arasında kararsız kaldım

osmancevk

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
2000
bütçe : 2000 TL
arkadaşlar öneri ve tavsiyelerinize ihtiyacım var şu mouse'lar arasında kararsız kaldım.
Attack Shark X3
Darmoshark M3 Pro
Darmoshark M3S
AULA SC680

darkmosharklar sadece wraith esports'ta var iade politikaları biraz sıkıntı o yüzden almakta biraz çekiniyorum ya beğenmezsem iade etmek zorunda kalırım diye. harici güvenilir site biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim, teşekkürler.

bütçe : 2000 TL
arkadaşlar öneri ve tavsiyelerinize ihtiyacım var şu mouse'lar arasında kararsız kaldım.
Attack Shark X3
Darmoshark M3 Pro
Darmoshark M3S
AULA SC680

darkmosharklar sadece wraith esports'ta var iade politikaları biraz sıkıntı o yüzden almakta biraz çekiniyorum ya beğenmezsem iade etmek zorunda kalırım diye. harici güvenilir site biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim, teşekkürler.
https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3v2-wireless-mouse?variant=49548483690689 Bütçe çıkarsa kesinlikle öneririm.

hocam 8k'ya gerek varmı onu çalıştıracak bir sisteme sahip değilim gtx 1660s kullanıyorum .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öneriniz var mı ?
8kda kullanmak zorunda değilsiniz ki hocam. :D Kalitesi olsun, performansı olsun gayet tatmin edici bir mouse ek olarakta alırken Conlife kodunu kullanırsan indirim veriyodu

8kda kullanmak zorunda değilsiniz ki hocam. :D Kalitesi olsun, performansı olsun gayet tatmin edici bir mouse ek olarakta alırken Conlife kodunu kullanırsan indirim veriyodu
hocam şuanda aktif olarak rival 3 kullanmaktayım 18*10/17*9 ele yapısına sahibim bu mouse biraz büyük kalıyor gibi sanki ne dersiniz ?

https://www.eloshapes.com/mouse/compare?p=steelseries-rival-3-vs.-darmoshark-m3-v2 sadece boyut olarak bir parmak kadar uzun. Çok fark ettiriceğini sanmıyorum.
alabilirim düşüneceğim hocam tavsiye için teşekkür ederim.

https://www.eloshapes.com/mouse/compare?p=steelseries-rival-3-vs.-darmoshark-m3-v2 sadece boyut olarak bir parmak kadar uzun. Çok fark ettiriceğini sanmıyorum.
hocam peki aula sc800 olabilir mi onun yerine hemen hemen aynı boyutu küçük sadece ?

alabilirim düşüneceğim hocam tavsiye için teşekkür ederim.

hocam peki aula sc800 olabilir mi onun yerine hemen hemen aynı boyutu küçük sadece ?
sc800 modelini kullanmadım hatta ilk defa duydum yani nasıl bir mouse bilmiyorum.

Ben geçenlerde l7 air tri mode 4k aldım kendi sitesinden özellikleri hoşuma gitti hala test ediyorum iade etme ihtimalin olursa sıkıntı da çıkartmıyorlar kuponla parolaparayla 1300e geldi kendi sitesinde. Paw 3395, nordic mcu, 55gr, 4k kablosuzu var

Ben geçenlerde l7 air tri mode 4k aldım kendi sitesinden özellikleri hoşuma gitti hala test ediyorum iade etme ihtimalin olursa sıkıntı da çıkartmıyorlar kuponla parolaparayla 1300e geldi kendi sitesinde. Paw 3395, nordic mcu, 55gr, 4k kablosuzu var

Siteye ve mouse'a pek güvenemedim daha önceden duymadım görmedim peki ele oturuşu nasıl hissiyatı ama fiyatına göre özellikleri oldukça iyi

Geri