onlarınkini kullanmam sorun değil yeter ki para kazandırmıyım amacım oboykot etmediğin bir markadan mouse al, şehrinde bu mouseyi kullanan birini bul takas yap. tebrikler çinlileri boykot ederekten onların faresine sahip oldun
elimden geldiğince ç*n yazısının olduğu her şeyden uzak duruyorum ve bunu sonuna kadar devam ettiricem bilmeden kullandıklarıma yapacak bir şeyim yok kendi irademle uzak durmam benim için yeterliboykot edilemeyecek tek ülkeyi boykot emten beni benden aldı. kıyafetimize kadar onlar üretiyor telefonlar bilgisayarlar ve daha nicelerini. takma bu kadar al gitsin da.
Kes sesini sen mi karar veriyorsun milletin ne yapıp yapmayacağına?boykot edilemeyecek tek ülkeyi boykot emten beni benden aldı. kıyafetimize kadar onlar üretiyor telefonlar bilgisayarlar ve daha nicelerini. takma bu kadar al gitsin da.
Çoğu şey Çin'de üretiliyor zaten sonra ota b0ka boykot diyeceksiniz.beyler şu mouse'u almak istiyorum ama ç*nlilerin markasıymış boykot yaptıgım için alamıyorum bunu nası elde edebilirim onlara para kazandırmadan Alıntıyı görüntüle
bilmeden kullandıklarıma yapacak bir şeyim yok reis alırken araştırıyorum markasını satıcısını vs. ha ufak tefek parçaları ordandır ona bir şey yapamam ayrıca satın aldığım ürünü farklı bir ülke tedarik ediyorsa soruın yok param ona gitsinhocam evinizde kullandiginiz tum esyalarin yarisindan fazlasi çin menşelidir muhtemelen, heleki pc bilesenleri ve teknolojik aletler.
reis anlayamadım da sen al boşver, şuan yazdığın telefondan altındaki boxera kadar çin çan çonlar üretiyoronlarınkini kullanmam sorun değil yeter ki para kazandırmıyım amacım o