Neler Yeni

Şu mouse'u almak istiyorum ama boykottayım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
beyler şu mouse'u almak istiyorum ama ç*nlilerin markasıymış boykot yaptıgım için alamıyorum bunu nası elde edebilirim onlara para kazandırmadan
1738771246239.png

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
boykot etmediğin bir markadan mouse al, şehrinde bu mouseyi kullanan birini bul takas yap. tebrikler çinlileri boykot ederekten onların faresine sahip oldun
onlarınkini kullanmam sorun değil yeter ki para kazandırmıyım amacım o

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Yuzarsef
boykot edilemeyecek tek ülkeyi boykot emten beni benden aldı. kıyafetimize kadar onlar üretiyor telefonlar bilgisayarlar ve daha nicelerini. takma bu kadar al gitsin da.

Arthur_Morgan

80+ Bronze
hocam evinizde kullandiginiz tum esyalarin yarisindan fazlasi çin menşelidir muhtemelen, heleki pc bilesenleri ve teknolojik aletler.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
boykot edilemeyecek tek ülkeyi boykot emten beni benden aldı. kıyafetimize kadar onlar üretiyor telefonlar bilgisayarlar ve daha nicelerini. takma bu kadar al gitsin da.
elimden geldiğince ç*n yazısının olduğu her şeyden uzak duruyorum ve bunu sonuna kadar devam ettiricem bilmeden kullandıklarıma yapacak bir şeyim yok kendi irademle uzak durmam benim için yeterli

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Cücümbiş
Uygunsuz davranış
Sana haha atan herkesi engelle dostum adamsın

Kes sesini sen mi karar veriyorsun milletin ne yapıp yapmayacağına?

Arthur_Morgan

80+ Bronze
arti olarak çinli derken sansür atmaniz dogru degil.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
hocam evinizde kullandiginiz tum esyalarin yarisindan fazlasi çin menşelidir muhtemelen, heleki pc bilesenleri ve teknolojik aletler.
bilmeden kullandıklarıma yapacak bir şeyim yok reis alırken araştırıyorum markasını satıcısını vs. ha ufak tefek parçaları ordandır ona bir şey yapamam ayrıca satın aldığım ürünü farklı bir ülke tedarik ediyorsa soruın yok param ona gitsin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom