Neler Yeni

Şu mouse'u almak istiyorum ama boykottayım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
Vallaha boykotçuları gördükçe bir gülme tutuyor beni
TÜRK kardeşlerimiz kandaşlarımız kendi ırkımızdan olan insanlarımız yıllar boyunca türlü işkencelere maruz bırakıldı zorla çalıştırılıp ailelerinden uzak bırakıldı ö*dürüldü eziyet edildi babalarının gözleri gönünde çocuklarını k*lettiler ve bunu tüm dünyanın önünde yaptılar, yapmaya devam ediyorlar kimsenin sesi çıkmıyor, ben kendi çapımda ordaki kardeşlerimize destek olmak için boykot yapıyorum kardeşim. neden size bu kadar battı? en azından kendi vicdanımı bir nebze rahatlatıyor, her ne kadar benim vereceğim 3 5 kuruş değersiz olsa da kendi içimde çok değerli

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Fettah Özalp
TÜRK kardeşlerimiz kandaşlarımız kendi ırkımızdan olan insanlarımız yıllar boyunca türlü işkencelere maruz bırakıldı zorla çalıştırılıp ailelerinden uzak bırakıldı ö*dürüldü eziyet edildi babalarının gözleri gönünde çocuklarını k*lettiler ve bunu tüm dünyanın önünde yaptılar, yapmaya devam ediyorlar kimsenin sesi çıkmıyor, ben kendi çapımda ordaki kardeşlerimize destek olmak için boykot yapıyorum kardeşim. neden size bu kadar battı? en azından kendi vicdanımı bir nebze rahatlatıyor, her ne kadar benim vereceğim 3 5 kuruş değersiz olsa da kendi içimde çok değerli
kimseye batmıyor boykot yapman düşüncen çok harika bir şey ama senin gibi 10 bin kişide booykot yapsa koymaz çine, ha illede almam aga ben alınca 50 kill gelecek diyosan böyle konu açma direkt çin ürünü alma. al diyenlere de yok zart yok zurt demiycen aglamican yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
mamixblack
hocam ne tür bir tavsiye istiyorsunuz yani mouseyi almak istiyorsanız alın ya da başka modellere yönelin. çin hükümeti temudan her ajazz 159 pro satıldığında 5 uygurluyu bayırdan aşağı yuvarlamıyor 600 tl çok büyük bir para değil endişelenmeyin. hem çinden alışverişi kessek ohoo ülke yerin dibini boylar maalesef türkiye çinden en çok ürün ithal eden ülkelerin başında geliyor.

Sergeant Cross

80+ Bronze
Mümkün olduğunca başka bir yöntemle elde etmeye çalış o zaman (2. el, tks vs.). yoksa yapabilecek bir şey yok kardeşim. Dediğim gibi giydiğimiz dona kadar çoğu şeyi çin üretiyor zaten.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
kimseye batmıyor boykot yapman düşüncen çok harika bir şey ama senin gibi 10 bin kişide booykot yapsa koymaz çine, ha illede almam aga ben alınca 50 kill gelecek diyosan böyle konu açma direkt çin ürünü alma. al diyenlere de yok zart yok zurt demiycen aglamican yani
1.si ç*nlilere zarar etmek için almamazlık yapmıyorum cümleyi tamamen okumanı tavsiye ederim kendi vicdanımı rahat tutmak için boykot yapıyorum. 2.si alma, alma diyenlere karşı zart zurt demedim veya ağlamıyorum, nerde gördün ağladığımı eveleyip gevelediğimi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ne tür bir tavsiye istiyorsunuz yani mouseyi almak istiyorsanız alın ya da başka modellere yönelin. çin hükümeti temudan her ajazz 159 pro satıldığında 5 uygurluyu bayırdan aşağı yuvarlamıyor 600 tl çok büyük bir para değil endişelenmeyin. hem çinden alışverişi kessek ohoo ülke yerin dibini boylar maalesef türkiye çinden en çok ürün ithal eden ülkelerin başında geliyor.
benim düşünemediğim bir şekilde belki alma yolu vardır diye düşündüm ne bileyim tüm türkiye ordan ithal alsın ben almıyorum benim için sorun değil vicdanım rahat almadığım için

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Fettah Özalp
1.si ç*nlilere zarar etmek için almamazlık yapmıyorum cümleyi tamamen okumanı tavsiye ederim kendi vicdanımı rahat tutmak için boykot yapıyorum. 2.si alma, alma diyenlere karşı zart zurt demedim veya ağlamıyorum, nerde gördün ağladığımı eveleyip gevelediğimi?
hacı vicdanın rahat etmiyorsa o ürünü hangi vicdanınla kullanacan anlamak istemiyon heralde. o ürün sana gökten vahiy ile inse parada vermesen kullanınca boykotun gg olacak senin düşünceye bakarsak al kullan keke niye kasıyon

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
hacı vicdanın rahat etmiyorsa o ürünü hangi vicdanınla kullanacan anlamak istemiyon heralde. o ürün sana gökten vahiy ile inse parada vermesen kullanınca boykotun gg olacak senin düşünceye bakarsak al kullan keke niye kasıyon
paramı vermezsem rahat ederim diye düşünüyorum 2.ele falan alırsam mesela, belki yanlış bir düşünce içerisindeyimdir belki de gerçekten hiç açmamam gerekirdi böyle bir konu direkt almayıp işime gücüme bakmalıydım ama belki bir yol vardır diye düşündüm o yüzden yazmak istedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Onur Yücel
Yav ne boş adamlarsınız oğlum sizene adam neyi boykot ediyor etmiyor ?
İslamcılar ne boykot edeceğimize karışıyor onlar yetmedi siz de neyi boykot etmeyeceğimize mi karışıyorsunuz ?
Bu ne densizlik.
Boykot isteyen eder istemeyen etmez.
Starbucksa gidip kahve içenleri taciz eden islamcılardan farkınız yok. Sağda solda da o adamlara laf edersiniz geri kafalılar diye

Sergeant Cross

80+ Bronze
paramı vermezsem rahat ederim diye düşünüyorum 2.ele falan alırsam mesela, belki yanlış bir düşünce içerisindeyimdir belki de gerçekten hiç açmamam gerekirdi böyle bir konu direkt almayıp işime gücüme bakmalıydım ama belki bir yol vardır diye düşündüm o yüzden yazmak istedim
Sana göre her şey boykot o zaman. Ham madde vs. zaten çoğu çinden geliyor napalım

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
Yav ne boş adamlarsınız oğlum sizene adam neyi boykot ediyor etmiyor ?
İslamcılar ne boykot edeceğimize karışıyor onlar yetmedi siz de neyi boykot etmeyeceğimize mi karışıyorsunuz ?
Bu ne densizlik.
Boykot isteyen eder istemeyen etmez.
Starbucksa gidip kahve içenleri taciz eden islamcılardan farkınız yok. Sağda solda da o adamlara laf edersiniz geri kafalılar diye
teşekkürler destekçi yorumunuz için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana göre her şey boykot o zaman. Ham madde vs. zaten çoğu çinden geliyor napalım
dostum neden yazdıklarımı tam okumadan yorum yapıyorsun? bak ben diyorum ki gözümün gördüğü elimin değdiği şeylere boykot yapabiliyorum gücüm buna yetiyor. mesela klavye, (klavyenin içindeki herhangi bir hammadde parçacık molekülü ben göremiyorum maalesef, ama alırken hangi firmadan şirketten aldığıma bakıyorum ona göre alıyorum en azından param veyahut paramın büyük çoğunluğu ona gidiyor anladın mı?) ben bunlara dikkat ediyorum evet ithal olarak birçok şey alınıyor oradan türkiyeye mecbur durumda bilmeden görmeden kullandıklarımız var. ben elimden geldiğince kullanmamaya çalışıyorum niye anlamıyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Onur Yücel
teşekkürler destekçi yorumunuz için
Ne demek dostum yalnız nacizane kendi görüşümü belirtmek isterim.
Ben boykot ettiğim ürünleri markaları bedava da olsa kullanmıyorum örneğin şahsen Disney i boykot ediyorum lakin onlara para kazandırmamak için gidip kaçak siteden disney filmi de izleyebilirim ama izlemeyi doğru bulmuyorum çünkü her ne kadar ona para kazandırmasam da sonuçta gene onu kullanmış oluyorum bu yöntemle. Dolayısıyla ben yanlış buluyorum ama sizi bilemem tabii herkesin hassasiyeti farklı. Siz derseniz ben para vermesem yeter , kullanmak dert değil.
O halde bir şey demeye hakkım yok yalnızca kendi görüşümü belirtmek istedim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom