Şu sıralar Bios güncellemek risklimi ?

Behram

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
274
Yeni aldığım anakartın biosu 1.30 güncel sürüm 1.70 diyorum güncellesem sıkıntı çıkar mı, sıkıntı çıkarsa şu kriz ortamında anakartı servise gönderip bekleme süresiz sıkıntı yaratır diye bekliyorum sizce?

Anakart : MPG X570 GAMING EDGE WIFI

Sorun çıkmaz, Doğru şekilde yaparsanız tabii. En önemlisi doğru Bios versiyonunu siteden emin olun ve indirin, sonra Bios update ini yapın. Yapmayı bilmiyor iseniz youtube dan videolara bakın.

Sorun algılamadıysanız gerek yok

Sorun çıkmaz, Doğru şekilde yaparsanız tabii. En önemlisi doğru Bios versiyonunu siteden emin olun ve indirin, sonra Bios update ini yapın. Yapmayı bilmiyor iseniz youtube dan videolara bakın.
Biliyorum ancak ne olur ne olmaz diyorum

Bence güncellemek daha mantıklıdır çünkü herhangi bir uyuşmazlığı çözeceğinden sıkıntıyı ortadan kaldırır.

Herhangi bir sıkıntı yok genede yapılması gereklimi ?
Yapılmaması için bir neden yok dostum :), madem yapmayıda biliyorsun yap gitsin çok zor bir iş değil tek kritik nokta anakartın için doğru sürümü yüklemek.

Yeni aldığım anakartın biosu 1.30 güncel sürüm 1.70 diyorum güncellesem sıkıntı çıkar mı, sıkıntı çıkarsa şu kriz ortamında anakartı servise gönderip bekleme süresiz sıkıntı yaratır diye bekliyorum sizce?

Anakart : MPG X570 GAMING EDGE WIFI
Herhangi bir sıkıntı yok genede yapılması gereklimi ?

Bilgisayarın sağlığı ve performansı açısından genelde güncellenmesi iyidir. Derseniz ki ben kendime güvenmiyorum güncellemeyi yapamam bozarım falan yapmasanız da sıkıntı çıkmaz. Donanım arşivi'nin videolarına bakarsanız genelde bios güncellemelerine önem verir ben bu yüzden yapmanızı öneririm.

Düzgün yaparsan sıkıntı yaşamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,753
Üyeler
188,159
Son üye
Rebelkrone
Geri