i9 beş para etmez hiçbir sogutucu sogutamıyor adam gibi sorunlu 14900k cayır cayır yanıyor üstüne soba amd daha serin ve daha iyi128GB ram ve 4TB SSD yapınca zaten o fiyatları rahat geçiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
İntel i9 14900k alıcam AMD istemiyorum
Ben derdimi anlatamıyorum fiyata bakmayın ya parçalar nasıl? Kronik sorunlu parça var mı? Tek gelen yorum f iyat fiyat
parçalar gayet iyi bu bütçede kronik sorun olması mümkün değil alabilrisniz bir sorun yok arkadaşlar 50 60k daha az vermenız için söylemişti o kadar128GB ram ve 4TB SSD yapınca zaten o fiyatları rahat geçiyor
İntel i9 14900k alıcam AMD istemiyorum
Ben derdimi anlatamıyorum fiyata bakmayın ya parçalar nasıl? Kronik sorunlu parça var mı? Tek gelen yorum f iyat fiyat
Araştırdım biliyorum neyin ne olduğunu. İşim gereği i9 tercih ediyorum. Sen alırken amd alırısın.Cevap
i9 beş para etmez hiçbir sogutucu sogutamıyor adam gibi sorunlu 14900k cayır cayır yanıyor üstüne soba amd daha serin ve daha iyi
Yok anlıyorum da zaten fiyat böyle değil. Ekran kartı filan değişebilir. Yurtdışından gelecek. Ama ram filan 128GB ve 4 TB SSD olunca fiyat çıkıyor baya zaten.parçalar gayet iyi bu bütçede kronik sorun olması mümkün değil alabilrisniz bir sorun yok arkadaşlar 50 60k daha az vermenız için söylemişti o kadar
Hocam gereksiz ğahalı ciddiyim. Gerek yok yani ama güzel COK PAHALIAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar şöyle bir sistem alıcam nasıl sizce? Değişecekecek bir şey var mı sizce? Kasa ve sıvı soğutucu başka yerden alıcam.
iş için alacagını baştan söylersen böyle tepki almazsın git i9 sobanı al cayır vayır 110 derecelerde devamAraştırdım biliyorum neyin ne olduğunu. İşim gereği i9 tercih ediyorum. Sen alırken amd alırısın.
Yok anlıyorum da zaten fiyat böyle değil. Ekran kartı filan değişebilir. Yurtdışından gelecek. Ama ram filan 128GB ve 4 TB SSD olunca fiyat çıkıyor baya zaten.
Tamamiş için alacagını baştan söylersen böyle tepki almazsın git i9 sobanı al cayır vayır 110 derecelerde devam
TamamHocam gereksiz ğahalı ciddiyim. Gerek yok yani ama güzel COK PAHALI
attığım sistemdeki ram 32x2 oluyor ekstra sizde öyle alırsnız 128gb olur aynı m2ssd veya baska m2ssd alıp takablrsnız bir şey yok onda.Araştırdım biliyorum neyin ne olduğunu. İşim gereği i9 tercih ediyorum. Sen alırken amd alırısın.
Yok anlıyorum da zaten fiyat böyle değil. Ekran kartı filan değişebilir. Yurtdışından gelecek. Ama ram filan 128GB ve 4 TB SSD olunca fiyat çıkıyor baya zaten.