Neler Yeni

Şu tarz vurdulu kırdılı oyun önerisi

halitxct

80+ Silver
Arkadaşlar roblox da fark ettim bu tarzı, 3. Şahıs vurdulu fırlatmalı kavga dövüş tarzı hızlı oynanan oyun varmıdır mortal kombat demeyin yavaş geliyor. Xbox kolu ile oynayacağım
max payne 3

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
Fps değil hocam 3. Şahıs arkadan bakış açısı özel güçler felan asmalı kesmeli. Sanırım bulamayacağım öyle oyun
prototype 2 olabilir, spiderman olabilir.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,401
İsim
Kaan
Japonlar böyle oyun yapmayı seviyor 2 3 gün önce açsaydınız konuyu final fantasylere bakardınız.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Fatih
Fps değil hocam 3. Şahıs arkadan bakış açısı özel güçler felan asmalı kesmeli. Sanırım bulamayacağım öyle oyun
Spider-man oyunlarini denemelisin bence. Batman serisi keza. Daha kanlı seyler gerekiyorsa Prototype serisi. Final Fantasy serisi. Son olarak Devic May Cry serisine bakmalisin bence. Ha bir de NieR.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Fettah Özalp
Japonlar böyle oyun yapmayı seviyor 2 3 gün önce açsaydınız konuyu final fantasylere bakardınız.
Hocam ben çok farklı bir şey istiyorum. Yarın güzel bir video örnek vericem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Spider-man oyunlarini denemelisin bence. Batman serisi keza. Daha kanlı seyler gerekiyorsa Prototype serisi. Final Fantasy serisi. Son olarak Devic May Cry serisine bakmalisin bence. Ha bir de NieR.
Batman var hocam ama hikayesiz oyun pvp gibi. Yarın video ile örnek vericem kendimi tam ifade edemedim gibi

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
Prototype 1/2

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Arkadaşlar roblox da fark ettim bu tarzı, 3. Şahıs vurdulu fırlatmalı kavga dövüş tarzı hızlı oynanan oyun varmıdır mortal kombat demeyin yavaş geliyor. Xbox kolu ile oynayacağım
Just Cause 4.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Fatih
Hocam ben çok farklı bir şey istiyorum. Yarın güzel bir video örnek vericem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Batman var hocam ama hikayesiz oyun pvp gibi. Yarın video ile örnek vericem kendimi tam ifade edemedim gibi
Hocam siz hack&slash istiyorsunuz sanırım ve bu türün en iyi temsilcilerinden biri DMC dir. Ona bir bakin bence ve internette dedigim turu aratin. Yine de videoyu atin yarin tekrar bakalim.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Fettah Özalp
Hocam siz hack&slash istiyorsunuz sanırım ve bu türün en iyi temsilcilerinden biri DMC dir. Ona bir bakin bence ve internette dedigim turu aratin. Yine de videoyu atin yarin tekrar bakalim.
Evet evet hack slahs tarzı bir oyun god of War gibi ama özel güçler felan olandan

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Top Bottom