Neler Yeni

Şuan bitcoin almak mantiklimi

Rexpow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yusuf
Slm herkese şuan bitcoin alicamda 100 tl lik alicam deneme amacli sizce mantiklimi yoksa beklemelimiyim

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
100₺ ile Bitcoin'de kar etmen zor, altcoinlerden sepetinde bir miktar bulundurabilirsin.
Ayı sezonunda altcoinlerden Bitcoin'e geçmek mantıklı ama şuan değil.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Son düzenleme:

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
normalde dusmesi lazim anormal bir degerde elon musk manipulaston yapiyor bazilarinin elinde patlicak ama ne zaman patlar bilemiyorum. bana gore bu seviyeden yukselmemesi lazim ama elon musk bi twit atinca yukseliyor sacma bir halmis durumda 100tl yapabilirsin mesala yansada azdi dersin

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
bu arada btc 100tl ile karin olmaz doge falan koy sifreyi bir yere not al belki 5 sene sonra artarsa karin yuksek olur bu saatten sonra bitkoin pek birsey kazandirmaz

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,738
İsim
Gtx 1090Tİ
Slm herkese şuan bitcoin alicamda 100 TL lik alicam deneme amacli sizce mantiklimi yoksa beklemelimiyim
Altcoin daha mantıklı
(Asla ama asla yatırım tavsiyesi değildir sorumluluk kabul etmiyorum.)

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Senin yaptığın reaksiyon spamı işte, ben attım diye atıyorsun.
sen zeki bir arkadaşa benziyorsun. birisine yatırım tavsiyesi verip altına yatırım tavsiyesi değildir yazman komikti. ve o ikisini belki yazarken görememişsindir diye sana hatırlatmak istedim. alıntıladığım 2 cümle de 3er kelimeden oluşuyor ve 2şer kelimesi ortak. "YATIRIM" ve "TAVSİYE". diyeceklerim bu kadar.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
sen zeki bir arkadaşa benziyorsun. birisine yatırım tavsiyesi verip altına yatırım tavsiyesi değildir yazman komikti. ve o ikisini belki yazarken görememişsindir diye sana hatırlatmak istedim. alıntıladığım 2 cümle de 3er kelimeden oluşuyor ve 2şer kelimesi ortak. "YATIRIM" ve "TAVSİYE". diyeceklerim bu kadar.
Düzenledim şimdi o.O2.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,350
Üyeler
163,477
Son üye
ogiixd
Top Bottom