helpyardımplz
80+ Silver
Hangi sistemi almak istiyorsun linkini atabilir misin ?700 TL ex h410 bi anakart vardı kötümü
Hangi sistemi almak istiyorsun linkini atabilir misin ?700 TL ex h410 bi anakart vardı kötümü
Arada indirim yaptıkları oluyor. Ama sistem alınmasını hala önermiyorum.10400f 2060 ı piyasada en ucuz sattıgı zamanları cabuk unutmusşun. .d
Bak güzel kardeşim. Tüm forum bir bildiğimiz var ki alma diyoruz. Birkaç ay sonra sistemimde sorun çıktı diye geldiğin zaman aynı cümleleri yine kuracağız. Hala üstüne taksit parası diyorsun.
Ifkf9ckdifmdidn tamam abi sen alma diyosun zatenArada indirim yaptıkları oluyor. Ama sistem alınmasını hala önermiyorum.
Hangi sistemi almak istiyorsun linkini atabilir misin ?
İnce hesap i önerirmisin bana game garaj dışında bi sistem linki atarmisinBak güzel kardeşim. Tüm forum bir bildiğimiz var ki alma diyoruz. Birkaç ay sonra sistemimde sorun çıktı diye geldiğin zaman aynı cümleleri yine kuracağız. Hala üstüne taksit parası diyorsun. O paraya aldigin sistem parasını hak etmiyor ki.
Neden game garaja bu kadar taktın ? bu arada linkte ki sistemde psu, ssd, kasa kötü. Bu rehberden yararlanarak birinci sistemi almanı öneriyorum. https://donanimarsivi.com/forum/konu/f-p-canavari-buetceden-buetceye-sistem-tavsiyesi.192384/Ifkf9ckdifmdidn tamam abi sen alma diyosun zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
INTEL 10100F-ASUS TUF-GTX1650S-O4G-EX-H410M-V3-CRUCIAL 480GB-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 10100F-ASUS TUF-GTX1650S-O4G-EX-H410M-V3-CRUCIAL 480GB-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
İnce hesap i önerirmisin bana game garaj dışında bi sistem linki atarmisin
Müşteri memnunuyeti konusunda şikayet hiç görmemiştim. Sadece anakart ve PSU Vatan' dan almıştım burada toplayabilir misiniz demiştim toplayabileceklerini söylemişti oradaki çalışan. Sonra ben vazgeçmiştim. KDV indirimleri inanılmaz oluyor. Mouse umun garantilik durumu olmuştu hiç sorun yaşatmamıştı bana.Arada indirim yaptıkları oluyor. Ama sistem alınmasını hala önermiyorum.
Ryzen 5 2600 nette 1300 iken vatan da1100 tlNeden game garaja bu kadar taktın ? bu arada linkte ki sistemde psu, ssd, kasa kötü. Bu rehberden yararlanarak birinci sistemi almanı öneriyorum. https://donanimarsivi.com/forum/konu/f-p-canavari-buetceden-buetceye-sistem-tavsiyesi.192384/
Diyorumki orda palit 1650 super fln takiyosun ssd sini fln da alınca 4400 tl yi buluyor sonra taksitle alsam bidaha artıcak ee 4400 e giderim msi 1650 super gaming x alırım bidaha doğru deilmi niye bunun yerine palit alimMüşteri memnunuyeti konusunda şikayet hiç görmemiştim. Sadece anakart ve PSU Vatan' dan almıştım burada toplayabilir misiniz demiştim toplayabileceklerini söylemişti oradaki çalışan. Sonra ben vazgeçmiştim. KDV indirimleri inanılmaz oluyor. Mouse umun garantilik durumu olmuştu hiç sorun yaşatmamıştı bana.
Bu durumun konumuzla ne ilgisi var ? senin attığın linkteki sistemde 10100F bulunuyor. Senin işinin sadece oyun oynamak olduğunu düşünürsek r3 3100 senin için biçilmiş kaftan diyebiliriz bu bütçede.Ryzen 5 2600 nette 1300 iken vatan da1100 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diyorumki orda palit 1650 super fln takiyosun ssd sini fln da alınca 4400 TL yi buluyor sonra taksitle alsam bidaha artıcak ee 4400 e giderim msi 1650 super gaming x alırım bidaha doğru deilmi niye bunun yerine palit alim
Sistemin linkini atar mısınız rica etsem?Diyorumki orda palit 1650 super fln takiyosun ssd sini fln da alınca 4400 TL yi buluyor sonra taksitle alsam bidaha artıcak ee 4400 e giderim msi 1650 super gaming x alırım bidaha doğru deilmi niye bunun yerine palit alim
Öylede sadece oyun deilBu durumun konumuzla ne ilgisi var ? senin attığın linkteki sistemde 10100F bulunuyor. Senin işinin sadece oyun oynamak olduğunu düşünürsek r3 3100 senin için biçilmiş kaftan diyebiliriz bu bütçede.
Sen link atmıştınya işte game garaj orda palit 1650 super kArtı seçin diyo yazı yı yazan kisiSistemin linkini atar mısınız rica etsem?
@Doğukan şimdi daha iyi anladım abi kusura bakma. Game garaj daha mantıklı şuan lik bi yardım edebilirmisin 100 tl daha düşmüş 1650 palit super ekran kartı yaptım ama acaba onu 1660 yapmalimiyim 4500 ü geçmek te istemiyorum bunun yerine işlemciyi mi artirsamSistemin linkini atar mısınız rica etsem?
Bütçeniz var ise ekran kartını yükseltmenizi öneririm.@Doğukan şimdi daha iyi anladım abi kusura bakma. Game garaj daha mantıklı şuan lik bi yardım edebilirmisin 100 TL daha düşmüş 1650 palit super ekran kartı yaptım ama acaba onu 1660 yapmalimiyim 4500 ü geçmek te istemiyorum bunun yerine işlemciyi mi artirsam
4500 tl işte 1650 den 1660 super e geçemiyorum en fazl 1660 olurBütçeniz var ise ekran kartını yükseltmenizi öneririm.
Tamam 1660 da olur.4500 TL işte 1650 den 1660 super e geçemiyorum en fazl 1660 olur