Neler Yeni

Şuan ki CS:GO hesabım ban yer mi?

Madness

80+ Silver
Benim steam hesabım 1 yıl önce falan çalınmıştı ve CS:GO da hile kullanılmıştı.Geri aldığımda çok geçti hesaba VAC yasağı atılmıştı.Bende yeni steam hesabı açtım ve yasaklanan hesabım ile aynı telefon numarasını kullandım.Bu benim şuanki CS:GO hesabımın yasaklanmasına yol açabilir mi?

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
Benim steam hesabım 1 yıl önce falan çalınmıştı ve CS:GO da hile kullanılmıştı.Geri aldığımda çok geçti hesaba VAC yasağı atılmıştı.Bende yeni steam hesabı açtım ve yasaklanan hesabım ile aynı telefon numarasını kullandım.Bu benim şuanki CS:GO hesabımın yasaklanmasına yol açabilir mi?
aynı durum bendede oldu hocam çalındı 1 ay falan hile kullanılmış ben hiç girmedim ban yemeyeyim diye ban yedim durumu bildirdim hiç bir şey yapamiyacaklarını söylediler şimdiden durumu bildirin bence.

Madness

80+ Silver
aynı durum bendede oldu hocam çalındı 1 ay falan hile kullanılmış ben hiç girmedim ban yemeyeyim diye ban yedim durumu bildirdim hiç bir şey yapamiyacaklarını söylediler şimdiden durumu bildirin bence.
Tamamdır hocam,öneriniz için teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bery

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yiyebilirsin diye biliyorum telefon numarasını kaldırmanı yada değiştirmen daha mantıklı olur ama sorun çıkacağını sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Second Sister
telefon numarasından vac yiyen kişi sayısı aşırı fazla arada 2 yıl gibi bir süre olsa bile ve vac yeme olasıgı cidden yuksek ihtimal.

Top Bottom