Neler Yeni

Şubat celbi askere giden varmı

ErenAltun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Necat Eren Altun
Herkese iyi akşamlar şubatta istanbul tuzla deniz kuvvetlerine teslim oluyorum 1 sene yedek astsubay olarak görev yapacağım varmı tuzla ya düşen

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,211
İsim
Yuzarsef
Aga arkadaşım Ankara'ya gidecek sen nasıl astsubay oldun aga bu işin bi püf noktası var mı?

ErenAltun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Necat Eren Altun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 senelik üniversite mezunuyum tecili bozarken soruyor 2. 6 ayı yapmak istiyor musun diye onu işaretledim çıkma ihtimali düşüktü baya ama çıktı çok şükür bakalım hayırlısı

xRauf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Rauf Emir
2 senelik üniversite mezunuyum tecili bozarken soruyor 2. 6 ayı yapmak istiyor musun diye onu işaretledim çıkma ihtimali düşüktü baya ama çıktı çok şükür bakalım hayırlısı
Hocam bu konularda biraz uzağım 2 senelik üniversite okuyan kişi kesin olarak astsubay olabilir mi? Ben de olmaya düşünüyorum ama daha üniversiteye gitmedim.

ErenAltun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Necat Eren Altun
Hocam askerliğini mi astsubay olarak yapmak istiyorsun yoksa meslek olarak mı yapmak istiyorsun

xRauf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Rauf Emir
Hocam askerliğini mi astsubay olarak yapmak istiyorsun yoksa meslek olarak mı yapmak istiyorsun
Mesajıma yanıt vermediğiniz için göremedim kusura bakmayınız. Hocam üniversite 2 sene okuyup ardından 1 senelik astsubay olmayı düşünüyorum. 6 aylık askerden daha iyidir. Meslek olarak yaparsam MSÜ girmem gerek diye biliyorum şahsen onada gireceğim ama tyt için giriyorum.

ErenAltun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Necat Eren Altun
Askerliği 1 sene yapacaksanız dediğim gibi tecil bozarken sana soruyor uzun dönem yapacak mısın diye o tarz bisey veya ikinci 6 ay ı yapacak mısın diye tam hatırlamıyorum ben ekimde bozdum tecilimi onu işaretleyeceksin.2 senelik üniversite okuyanlara çıkma şansı düşük şansına artık çıkarsa güzel olur çıkmazda 6 ay yaparsın

Top Bottom