Yardım Subnautica mobile cikti, alinir mi? Tel kaldirir mi?

Oldw1n

80+
Reaksiyon skoru
186
Arkadaslar oncelikle telefon kaldirir mi onu merak ediyorum. S24 fe kullaniyorum, oyun daha yeni ciktigi icin yorum yok, kiyas yapilamiyor. Pc de daha once oynamadim ama izlenimlerime gore cokca popüler, seveni bol bi oyun. Bilmeyenler icin IOS da 400, ANDROID de 180 tl ye cikis yapmis.

Ekler

• Screenshot_20250709_033749_Google Play Store.webp
    Screenshot_20250709_033749_Google Play Store.webp
    109.3 KB · Hit: 29
Arkadaslar oncelikle telefon kaldirir mi onu merak ediyorum. S24 fe kullaniyorum, oyun daha yeni ciktigi icin yorum yok, kiyas yapilamiyor. Pc de daha once oynamadim ama izlenimlerime gore cokca popüler, seveni bol bi oyun. Bilmeyenler icin IOS da 400, ANDROID de 180 tl ye cikis yapmis.
S24 FE de bile çalışmayacaksa hiç çıkarmasınlar oyunu zaten çalışması lazım, ama garanti olsun dersen biraz inceleme beklemek iyi olabilir belki iyi bir port değildir sorunsuz çalışmıyordur. Sonuçta oyun dün çıkmış zamanla güncellemelerle fixlenecek hataları olabilir .

nintendo switch lite de oynuyordum efsane bitirene kadar başından kalkmadım. joystick olsa razer gibi baya iyi olur

S24 FE de bile çalışmayacaksa hiç çıkarmasınlar oyunu zaten çalışması lazım, ama garanti olsun dersen biraz inceleme beklemek iyi olabilir belki iyi bir port değildir sorunsuz çalışmıyordur. Sonuçta oyun dün çıkmış zamanla güncellemelerle fixlenecek hataları olabilir .
Ya katiliyorum, iste bu tarz done ler almak icin de bu paylasimi yaptim. Tabi günün sonunda çok pahali bi oyun degil, sabah haberim oldu, suan telefon internetinden indirmek istemiyorum, eve gidene kadar aldigim bilgiler pozitif yonde olursa, evde alip indirmeyi dusunuyorum. Ya s24 fe evet dusuk bi cihaz degil, ama şoyle ayaği yere basan amiral modellerden de degil, bu yuzden sormak istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nintendo switch lite de oynuyordum efsane bitirene kadar başından kalkmadım. joystick olsa razer gibi baya iyi olur
Valla ben de şoyle basindan kalkamayacagim bi mobil oyun ariyodum, bu aralar is yogunlugumu atlattim, cok fazla boslugum var, saracak oyun ararken iyi denk geldi

Oha olm ne ara bi deneriz akşam

Geri